Ubisoft официално разкриха, че предстоящата екранизация по популярната им поредица видео игри, „Tom Clancy’s The Division“ ще бъде поета от Netflix. Анонсът беше направен в рамките на пресконференцията на издателя по време на ежегодното Electronic Entertainment Expo (Е3 2019), провеждащо се в Лос Анджелис, Калифорния.

Както по-рано се разбра, в „The Division“ ще вземат участие номинираните за „Оскар“ Джейк Джиленхол и Джесика Частейн, като освен главни действащи лица в екранизацията те ще бъдат и нейни продуценти. Режисьор на проекта ще бъде Дейвид Лийч, седящ зад филми като „Атомна блондинка“ и „Джон Уик“. За момента обаче няма допълнителна информация кога да очакваме „The Division“.

https://youtu.be/ufM6QoxYoPM

Tom Clancy’s The Division“ е едно от най-популярните онлайн заглавия на Ubsoft. Разработвана от вътрешното студио на издателя, Massive Entertainment, играта е едно от най-бързо продаваните нови IP-та в историята и може да е похвали с над 20 милиона активни играча. През март тази година се появи и продължението на пост-апокалиптичния шутър от трето лице, „Tom Clancy’s The Division 2“.

Продължаваме да следим проекта и макар да оставаме с лек солен вкус след предните две филмови екранизации по поредиците на Ubisoft, „Принцът на Персия: Пясъците на времето” и „Assassin’s Creed”, надяваме се този път да останем приятно изненадани от съвместната продукция на Netflix и Ubisoft Motion Pictures.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Не съм сигурен, но преди време гледах един късометражен филм по тази игра. Беше игрален и а, може би реклама за играта и ахнах. Съвършена патаклама и стрелба, близка да царете на бойни изкуства и стрелкови екшън-азиатците. Ако стилът и визията ще са подобни, то се очаква гууд стаф. Има го в тубата.

    1. Казвам само, че ако наподобява късометражния, който е перфектен, имайки се в предвид , че направен с джобни пари би станало нещо добро. Ще има и повече бюджет за мизансцен, някои друг спец-ефект и т. н.

    2. Ясно, просто филмите по игри са диагноза и засега запазвам здравословен скептицизъм 🙂

  2. Нека да те поправя. Мортал комбат -1 бе по-добър от играта.
    Жалко че Робин не се разви в нещо повече. Все още се кефя на ембламатичните бойни сцени , без кейдж.