Isabel_Allende

Журналистът Стаси Айви и фотографът Диляна Флорентин се завърнаха от Лос Анджелис с чисто нов сезон на документалната поредица „Cinema Confidential“. Двете дами се срещнаха с 50 различни професионалисти от филмовите среди от всякакви националности, които са намерили своя път към Холивуд. Първата забележителна личност, с която ни срещат, е един от най-продаваните автори в целия свят – чилийската писателка Исабел Алиенде.

Алиенде е специалист по човешките истории, страданието на неоправданите и страстната любов, която, уви, не вярва в щастливия край. На 76 години Исабел Алиенде е влюбена в Роджър, „задоволена” от живота си (както го описва тя самата) и макар да е преживяла не една или две трагедии през годините, твърдо вярва в доброто. Автор на над 20 романа, преведени по целия свят, чилийската писателка е вдъхновила хиляди хора да променят живота си чрез магическия реализъм на историите си. Първата ѝ книга „Къщата на духовете” е екранизирана с участието на безброй звезди, сред които Мерил Стрийп, Джеръми Айрънс, Антонио Бандерас и Уинона Райдър. Награждавана многократно за редица заслуги и основател на фондация, която помага на жени и деца по целия свят, Исабел е изключителен човек и жена.

Срещата с Исабел Алиенде се случва в Саусалито, Сан Франциско, в една приказна къща, която е нейният офис и е подходяща за историите и личността ѝ.

Следващата интересна личност е едно от най-горещите латино имена в Холивуд в момента. Аржентинският актьор Игнасио Серичио е едно от основните лица в телевизионни продукции като „Изгубени в космоса” и „The Inmate” на Netflix, както и в последния филм на Клинт Истууд – „Трафикантът”. През годините разностранният му талант го е показвал като лошо момче, комедиен герой, секс символ или комбинация от всичките.

Роден в Аржентина и израснал в Мексико, Игнасио идва в САЩ на 19 години и е бил част от продукции като „Д-р Хаус”, „Вещиците от Ийст Енд”, „The Wedding Ringer”. Преди няколко години губи по-малкия си брат вследствие на депресия и самоубийство и е много активен в каузи за менталното здраве, както и за неоправдани животни и чистота на планетата.

Игнасио Серичио отваря дома си за екипа и ще сподели всякакви истории, включително и как попада в последния филм на Клинт Истууд.

Последната ни среща е с една успяла дама, която ни показва два от невероятните палати, които притежава. Дизайнерката Сю Уонг е обличала звезди като Тейлър Суифт, Джейн Сиймур, Ким Кардашиян, Кристина Ричи, Джесика Бийл и много други. Създала абсолютно самостоятелно целия си успех, тя започва преди години с бутик на плажа във Венис и се доказва в бизнеса със стила си, вдъхновен от „стария Холивуд”.

Колекционер на всякакво изкуство, Сю отваря модерната си вила в Малибу, а след това и историческото имение The Cedars за Стаси Айви и Диляна Флорентин. Една къща с много история, където са снимани филми като „Сънсет Булевард” и „Волният ездач”, а хора като Хауърд Хюз, Джими Хендрикс, Джим Морисън, Джони Деп и Мерилин Менсън са прекарали много дни и нощи.

Сю Уонг ни развежда из огромния дворец, пълен с истории и истински духове, и  разказва как едно момиченце от Китай успява да превземе модния шоу бизнес в Холивуд.

https://www.youtube.com/watch?v=2BR0a3eLTfg

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments