Очевидно с желание да се впусне в нещо различно от „мейнстрийма”, интересно като актьорска задача и нетрадиционно, Кирстен Дънст от време на време поема странни проекти. Като такъв се очертава и мрачната комедийна поредица „On Becoming a God in Central Florida”, в който вероятно ще се запознаем с най-разнообразни и очаквано шашави образи, които населяват Флорида.

Говори се, че това е един от най-неблагодарните американски щати – за работа и живот, а в случая с тези „Господни” дела очакваме авторите на сериала ще изнамерят и представят част от тези хора, които въпреки всичко се кефят да живеят „на ръба”. Очаквало се е тази поредица да бъде част от стрийминг-услугата YouTube Premium, но ще бъде показана по Showtime през лятото. Ето как изглежда кратичкият тийзър.

Една млада жена работи в увеселителен парк на минимална заплата и решава да се включи в култ, който е пирамидална структура за милиарди долари, разрушила и разорила нейното семейство. В ролите освен Дънст, участват още Тиодор Пелерин, Бет Дито, Мел Родригез, Тед Ливайн, Александър Скарсгард и Мери Стийнбъргън.

Първоначално „On Becoming a God in Central Florida” е замислена като поредица за AMC и всъщност от кабелна телевизия се прехвърля към друг стрийминг канал, в чийто каталог има доста престижни заглавия. Да видим как ще се представи пред публиката…

Премиерата му по Showtime се очаква на 25 август 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *