За феновете на Кристен Бел и „Вероника Марс“ („Veronica Mars“) лятото вече е на финалната права, преди най-сетне да видим завръщането на саркастичната частна детективка в мини-сериала на Hulu, който ще започне на 26 юли. И докато досега имахме само малки тийзърчета, които по-скоро само загатваха за стилистиката и атмосферата, сега вече имаме и пълен трейлър, който показва малко повече от сюжетните линии, които ще занимават Вероника и обкръжението ѝ в това завръщане.

https://www.youtube.com/watch?v=pt0QuaQ0huk

Изглежда ни ужасно обещаващо, тъй като ни се струва, че създателят и сценарист Роб Томас е успял адски добре да напипа баланса между старата изпитана формула и новите неща, които заедно да направят едно подобаващо продължение. Виждаме същата страхотна динамика между Вероника и Кийт (Енрико Колантони), виждаме повечето си стари любими герои и най-вече – виждаме Вероника Марс такава, каквато винаги сме я обичали. Завръщат се любимците Логан (Джейсън Доринг), Уолъс (Пърси Дагс) и Дик (Райън Хенсън). Виждаме препратки към шоуто, които ни показват, че това са си същите герои, които обичаме, просто пораснали – Вероника и Уолъс още са приятели и са заедно в приключенията си, Вероника и Логан още се обичат, но продължават да имат сериозни проблеми във връзката си и т.н.

Едновременно с това обаче виждаме новости, за които сме доста развълнувани, първата и най-важна от които – Дж. К. Симънс! Невероятният актьор ще влезе в роля, за която не бихме могли да сме по-развълнувани, защото само от един-два кадъра знаем, че му пасва като ръкавица – герой, който е мрачен и мистериозен, усмихва се лукаво и излъчва цялостна аура на опасност, но не е много ясно дали всъщност е лошият. Освен него обаче ще се зарадваме да видим и Патън Осуолд като ново високопрофилно попълнение.

Другата новост, която смятаме за много обещаваща е, че сега, когато героите вече не са в гимназията, разбираемо е, че и опасностите ще бъдат по-сериозни, заради което виждаме и доста по-голямо присъствие на пистолети, което в оригиналния сериал беше голяма рядкост. В един тийзър обаче, който ще видите по-надолу, виждаме, че Вероника не е изоставила и любимия си електрически тейзър, който си разнася от години.

Сюжетът също така изглежда именно като златната среда между старото и новото – отново има класово напрежение в Нептун, което е възможно да бъде в средата на опасността, но може и просто да си къкри, на фона на събитията, както винаги. Същевременно обаче Кийт и Вероника подозират, че може да си имат работа със сериен убиец, което преди не се е случвало.

Припомняме официалния синопсис, а след това можете да видите един от първите тийзъри, както и първия официален постер.

В Нептун умират купонджии на пролетна ваканция, което съкрушава жизненоважната туристическа индустрия на крайбрежното градче. След като детективска агенция „Марс“ е наета от родителите на едно от убитите момчета да разберат кой е убиецът, Вероника е въвлечена в епична 8-епизодна мистерия, която противопоставя богатия елит на курорта, които предпочитат да прекъснат завинаги едномесечната вакханалия, срещу работещата класа, които разчитат на прилива на пари, вливащ се в града, който е западният еквивалент на Дейтона Бийч във Флорида.

плакат

Премиерата на новите епизоди на „Вероника Марс” е на 26 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *