Отдавна не сме обръщали внимание на един от най-очакваните от нас филми на лятото – „Играта на играчките: Пътешествието“ („Toy Story 4”). Точно така, многократно сме завявали, че сме огромни почитатели на поредицата и нямаме търпение за предстоящото ново приключение на Уди, Баз и компания.

В началото изпитвахме съвсем разбираеми притеснения, че „Пътешествието“ може да ни разочарова – „Играта на играчките 3“ по прекрасен начин завърши историята на Анди и не виждахме необходимост от продължения, но рекламната кампания на филма до момента успя да ни успокои (заедно с най-ранните отзиви) и да ни ентусиазира.

Най-новите промо материали също не разочароват – поредицата трейлъри, телевизионни спотове и клипове (и в по-малка степен порцията плакати) затвърждават добрите впечатления, давайки ни малко по-задълбочен поглед към някои от новите играчки, както и разбира се, към добре познатите ни герои. Вижте.

Трейлър

Клипове

ТВ спотове

Наскоро се появи информация, че предварителните продажби на билети за „Играта на играчките: Пътешествието“ за първия ден от разпространението му са повече от тези на „Феноменалните 2“, който през изминалата година отбеляза най-големия дебютен уикенд за анимационен филм в САЩ и се нареди на второ място по приходи в целия свят (отново за анимация), изпреварван единствено от „Замръзналото кралство“. Това е предвестник, че също както своите предшественици, „Играта на играчките: Пътешествието“ ще има доста сериозен успех в боксофиса и рекорди не са изключени.

Сигурно само у нас няма да видим някакви сериозни постижения, тъй като, по необясними причини (липса на вкус?), поредицата „Играта на играчките“ не е много популярна. Завършваме с официалния синопсис и поредица постери.

Уди винаги е бил сигурен в своето място на този свят и в това, че негов приоритет е да се грижи за детето, на което принадлежи, независимо дали това е Анди или Бони. Един ден Бони донася нова играчка в стаята си – направеният от нея Виличко, който определя себе си като „боклук“, а не като играчка. Уди се нагърбва с отговорната задача да му покаже защо трябва да приеме това, че е играчка. Когато Бони взима цялата банда на семейната екскурзия, Уди внезапно се отклонява, което води до среща с отдавна загубената му приятелка – пастирката Бо Пийп. След годините, в които се е грижила сама за себе си, приключенският дух на Бо и животът, прекаран на пътя, вече не отговарят на деликатната ѝ порцеланова облицовка. Уди и Бо разбират, че вижданията им по отношение на живота като играчка са тотално различни, но скоро откриват, че това е последната им грижа.

toy_story_four_ver20_xlg ebe2-hwfpcxp1366497 9e0c-hwfpcxp1366622 68f3-hwfpcxp1366685 de54-hwfpcxp1366804 c658-hwfpcxp1361793 a78a-hwfpcxp1366580 toy_story_four_ver11_xlg toy_story_four_ver10_xlg toy_story_four_ver12_xlg toy_story_four_ver19_xlg toy_story_four_ver21_xlg

Режисьор на „Играта на играчките: Пътешествието“ („Toy Story 4”) е Джош Кули, по сценарий на Стефани Фолсъм („Star Wars Resistance“). Продуцент е Джонас Ривейра („Отвътре навън“). В оригинал ролите се озвучават от Том Ханкс, Тим Алън, Джоан Кюсак, Дон Рикълс, Естел Харис, Уолъс Шон, Джон Раценбъргър, Блейк Кларк, Джеф Пиджън, Лори Меткалф, Патриша Рекет, Кийгън-Майкъл Кий, Джордан Пийл, Кристен Шол, Тон Хейл, Бони Хънт и др.

Българската премиера е на 28 юни 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Няма ли да драснете ревю на филма? Това е открит урок за това как ненужно продължение може да се окаже един адски добър филм ако има кадърен екип… Сценарий, развитие на героите, ниво на детайла – всичко в тоя филм работи на 6 и единственото, което ме спира да му дам 10/10 е това, че не мислех, че има нужда от това продължение. Сам по себе си филмът е просто чудесен, айде дайте едно ревю, заслужава го ебаси 🙂

    1. Напълно съм съгласен! Няма обаче кой да му напише ревю. :/ Ако ти си навит, давай. 😀

  2. Филмът има шанс ако не да мине, то поне оптимално близко да се доближи до боксофиса на тройката. Импресив… предвид колко дърт е тоя франчайз.