Отлична новина за всички фенове на HBO заглавията на Дани МакБрайдEastbound and Down“ и „Vice Principals“ – той е намерил време да напише още един крайно обещаващ сериал, който очакваме да е не по-малко забавен и странен от предишните два. Става дума за „The Righteous Gemstones“, който се развива в света на така наречените телеевангелисти и това просто ни пълни душите. Явно няма кой да ги обяви извън закона или поне някакви по-сериозни мерки да се вземат срещу тези брутални, гнусни измамници, но поне Дани МакБрайд, който е сценарист, изпълнителен продуцент и режисьор на няколко от епизодите, ще ги осмее подобаващо. Вярващите и малоумните няма да се осъзнаят, но поне ние ще се забавляваме.

А „The Righteous Gemstones“ изглежда още по-добре, отколкото звучи на хартия, и това се вижда в първия тийзър трейлър, който HBO разпространиха. Преди да го видите обаче, малко конкретика: става дума за световноизвестното семейство телевизионни евангелисти Джемстоун, което включва винаги страхотния Джон Гудман като патриарха Илай и сина му Джеси (МакБрайд), който се мисли за голям бунтар. Повече подробности за героите можете да откриете в официалния синопсис, но по-добре гледайте трейлъра, от него става ясно всичко, което ви трябва да знаете за „The Righteous Gemstones“.

https://www.youtube.com/watch?v=9Ov6Kji-1P4

the-righteous-gemstones-img01-20190505

Дани МакБрайд („Eastbound and Down“, „Vice Principals“) се завръща в HBO с най-новия си проект – „The Righteous Gemstones“. Новата комедия разказва за световноизвестно семейство телевизионни евангелисти с традиции в измамата, алчността и благотворителността… в името на Исус Христос. МакБрайд е в главната роля на Джеси Джемстоун, който се смята за новатор в религиозната игра, опълчвайки се на баща си Илай Джемстоун и променяйки това, което Илай е създал, за да пасне на съвременната публика.

Компания на МакБрайд правят Джон Гудман в ролята на Илай, Еди Патерсън („Vice Principals“) като сестра му Джуди, Касиди Фрийман („Смолвил“) като съпругата на Джеси Амбър, бивша журналистка, сега вярна на църквата, Тони Кавалеро („School of Rock“) като бивш сатанист, спасен от по-малкия брат на Джеси Келвин, който се изпълнява от Адам Дивайн („Pitch Perfect“), Тим Балц („Drunk History“) като годеника на Джуди и Грег Алън Уилямс като дясната ръка на Илай.

Както споменахме, режисьор на поне някои от епизодите, сценарист и изпълнителен продуцент на „The Righteous Gemstones“ е Дани МакБрайд, а партньорите му от Rough House Pictures Джоди Хил и Дейвид Гордън Грийн също са изпълнителни продуценти.

Премиерата е по HBO през август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *