Спомняте ли си Том Холанд? Не, не говорим за младия актьор, който изпълнява ролята на Питър Паркър във вселената на Marvel. Става дума за режисьор, който през осемдесетте години на миналия век ни поднесе класики като „Нощта на ужасите” и „Детска игра”. Холанд също така е отговорен за сценария на филми като „Class of 1984” и продължението на „Психо” на Алфред Хичкок. За съжаление, последните няколко десетилетия не са толкова благосклонни към него и името му не се чува кой знае колко.

Сега обаче той е решил да се завърне с нов ужас, чийто трейлър дебютира тези дни. Филмът е озаглавен „Rock, Paper, Scissors” и трябва да се появи по дигиталните платформи и на физически носители на 23 юли. Сценарият е дело на Кери Флеминг и Виктор Милър. Вторият е не по-малко известно име сред хорър средите, защото е отговорен за написването на друга осемдесетарска класика – „Петък 13-ти”. Той обаче в момента може да се похвали единствено с продължаващия вече няколко години съдебен процес срещу режисьора на въпросния слашър Шон Кънингам и неговата продуцентска компания.

Rock, Paper, Scissors” разказва историята на Питър Харис, който се завръща в родния си дом, след като го изписват от психиатрията. Обвинен в множество убийства, той сега е излекуван и пуснат да живее нормален живот. Но дали това е така? Полицаят, отговорен за арестуването му, е убеден, че той ще посегне на невинна жена отново. На сцената се намества и новата съседка на Харис, която желае да го интервюира за предстояща книга. Поне тя така твърди.

Вижте и самата реклама:

Няма и да се опитваме да се залъгваме, че това, което виждаме, ни допада дори най-малко. Който е отговарял за направата на този трейлър, толкова силно е искал да впечатли зрителите и да ги убеди да гледат „Rock, Paper, Scissors”, че буквално е издал почти всичко случващо се. Едва ли е останал туист, който да не е показан в тези кратки стотина секунди. Това обаче не е и най-лошото. Избраните сцени изобилстват от клишета и са реализирани по най-лошия възможен начин. Самият филм не изглежда чак толкова зле, но създава впечатлението за нещо евтино и бързо.

Продуцентите от Lionsgate Home Entertainment обаче са решили да заложат на сигурното и от ужасната обложка по-долу може да видите опитите им да се възползват от предстоящата премиера на римейка на „Детска игра”. Дори няма да коментираме.

Сред актьорския състав се открояват няколко имена. На първо място е Майкъл Медсън, който може би трябва да благодари на Куентин Тарантино, защото в противен случай кариерата му отдавна щеше да е потънала в блатото на нискобюджетните филми, в които се снима непрекъснато. Той е в ролята на неуморния полицай, който е заловил убиеца преди години и сега е убеден, че ще посегне отново. Другото голямо име е това на Тейтъм О’Нийл, която през 1974 година става най-младата носителка на „Оскар“ за изпълнението си във филма на Питър Богданович „Хартиена луна”. Тя е психиатърката, отговорна за изписването на убиеца и следенето за успешното му реабилитиране в обществото.

Rock, Paper, Scissors” е режисиран от Том Холанд по сценарий на Кери Флеминг и Виктор Милър. В ролите ще видим Люк Макфърлейн, Дженифър Титъс, Майкъл Мадсън, Тейтъм О’Нийл и други.

Премиерата е насрочена за 23 юли.

RockPaperScissors_BD_skew

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Жалка история, жалки сбабичосани актьори, напомпани с ботокс, прегорели в солариуми, смешно боядисана коса, по-младите са артистични колкото Пинокио и кукла-невеляшка. Ужас просто. Твърдо НЕ.

    1. То и „Детска игра“ е чудесен филм, но… явно човекът има нужда от пари на тази възраст 🙂 На обложката супер лейм са плеснали и името на Ари Лехман, който изпълнява ролята на Джейсън в първия „Петък“… Даже тук играе персонаж със същото име, явно за рекламата. А иначе ще има не повече от 10 секунди екранно време, убеден съм :Д Сигурно и на Милър са започнали да му свършват парите покрай съдебното дело :Д

    2. Apи го срещнах преди години на един хорър кон, баси шантавия тип 😄