Семейна драма/комедия, чието действие се развива по празниците, когато всички са принудени да се изтърпят и докато са затворени заедно, старите рани се отварят и кирливите ризи се изравят… не е най-оригиналната завръзка в историята на киното, но когато е разказана добре, крайният резултат може да е изненадващо грабващ и затрогващ. Или направо пълна депресия. От първия трейлър, който можете да видите по-долу, „Happy New Year, Colin Burstead“ изглежда, че ще е по-скоро от първата категория, но не се знае.

Режисьор на „Happy New Year, Colin Burstead“ е Бен Уийтли („Kill List“, „High-Rise“, „Free Fire“) и филмът беше показан на няколко фестивала, където събра доста добри отзиви, а около Нова година беше излъчен и по BBC. Сега обаче му предстои показ извън Великобритания и фестивалната мрежа и по този повод получаваме долния трейлър и един клип от филма, който също дава доста добра представа какво можем да очакваме.

https://www.youtube.com/watch?v=61U3IHQTxvk

https://www.youtube.com/watch?v=Ld4jK44u8wQ

Чарлс Данс е прекрасен както винаги, а този път явно ще го видим в доста нетипична за него роля. Всъщност, още от трейлъра си личи, че всички актьори са на отлично ниво, така че не очакваме оплаквания по тази линия, особено по адрес на добрия приятел на режисьора Нийл Маскел в главната роля на Колин. Бен Уийтли не е сред най-любимите ни режисьори, но все пак сме фенове, а и знаем, има доста фенове у нас, така че се надяваме да видим „Happy New Year, Colin Burstead“ на някой от родните фестивали. А ако не него, поне предстоящия римейк на „Ребека“.

Режисьор на „Happy New Year, Colin Burstead“ е Бен Уийтли, а в главните роли са Нийл Маскел, Сам Райли, Джо Коул, Ричард Глоувър, Чарлс Данс, Питър Фердинандо, Марк Монеро, Асим Чодри, Александра Мария Лара, Дуун Макичан, Шиниъд Матюс, Сара Баксендейл, Суда Бучар, Сура Донке, Винсънт Ебрахим, Бил Патерсън и Хейли Скуайърс.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments