Не можем да повярваме, че последната ни новина, свързана с „Big Little Lies”, е от края на 2017 година, когато стана ясно, че Андреа Арнолд (много я харесваме!) ще режисира втория сезон на стартиралата сериозно и силно „дамска” поредица. Преди да се появи по НВО, никой не беше сигурен в отзвука от тази история, но след въодушевлението от първия сезон почитателите на изключителния екип, пък и самите актриси, имаха огромно желание да продължат историята на героините.

Създаден от Дейвид Едуард Кели по истории на авторката Лиан Мориарти, новият сезон на Big Little Lies, в който има седем епизода, ще дебютира на малкия екран съвсем скоро. За онези от вас, които (още) не са се запознали със силните жени в Монтерей, предлагаме един трейлър на очакваното продължение.

https://www.youtube.com/watch?v=eCWevZV945M

Маделин (Рийз Уидърспуун), Селест (Никол Кидман), Джейн (Шайлийн Уудли), Рената (Лора Дърн) и Бони (Зоуи Кравиц) се завръщат отново в мрачната драма с комедийни елементи, която изследва зловредната природа на лъжите, силата на приятелските връзки, уязвимостта на брака и драматичната, понякога свирепа реалност на привилегията да бъдеш родител. Отношенията между хората се променят, а лоялността може да изчезне… за да се появят емоционални, а понякога и физически рани…

В екипа от превъзходни актриси се включва и още една уникална жена – МерилСтрийп в ролята на Мери Луиз, майката на оттеглилия се скоропостижно ревнив и обсебващ съпруг на Селест (ролята беше поверена на Александър Скарсгард). Както е видно от трейлъра, тя ще очаква отговори на своите въпроси, а вероятно и възмездие за смъртта на сина си…

плакат

Освен Кидман, Уудли, Дърн и Кравиц, в ролите си се завръщат отново и Адам Скот, Джеймс Тъпър и Джефри Нордлинг. Кидман, Уидърспуун и режисьорът на първия сезон Жан-Марк Вале участват и в екипа от изпълнителни продуценти.

Премиерата на втори сезон на „Big Little Lies” се очаква на 9 юни по НВО.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *