between-two-ferns_20190528

Отдавна не сме споменавали Зак Галифанакис, но към края на миналата година се е чул слух, че уеб-поредицата „Between Two Ferns” („Между две папрати”) на Funny or Die ще бъде превърната във филм. Идеята е „Between Two Ferns: The Movie” да свърже поредица от интервюта на Зак с разни знаменитости и да бъде представена по Netflix. Тъй като подобно решение ни изглежда лишено от всякакъв смисъл (за част от членовете на Операционната филми като „Последният ергенски запой” са доста нелепи опити за комедия), ви предлагаме да хвърлите поглед на официалния синопсис на бъдещото творение:

Зак Галифанакис имаше мечта да стане звезда. Но когато Уил Феръл откри телевизионното му шоу „Between Two Ferns” и го качи в мрежата чрез Funny Or Die, Зак се превърна във viral-посмешище. Сега Зак и неговият екип са решили да завършат поредицата от интервюта със знаменитости и да възвърне репутацията си. Режисиран от Скот Окърман, „Between Two Ferns: The Movie” е комедия, която ще ви накара да се смеете с глас и ще ви представи в нова светлина това, което темерутът-аутсайдер Зак Галифанакис е създал през годините.

Като допълнение ще споменем някои от истинските звезди, поканени за филма – Питър Динклидж, Дейвид Летерман, Киану Рийвс, Ед Хелмс, Брадли Купър. Със сигурност ще има и други, но за момента се надяваме, че тези гости ще оправят малко положението „между папратите”. Решението е подходящо за Netflix – с минимални ресурси ще привлекат сериозен брой зрители, при това в различни територии (в някои от които може и да не са чували името на Зак…).

Премиерата на „Between Two Ferns: The Movie” е предвидена за 20 септември 2019, а ето как изглежда един от последните епизоди, пуснат онлайн миналото лято:

MV5BMTcyN2E3ZWQtMDc0MC00YzFmLThhMjMtYjM5OGFjZjBiZmU2XkEyXkFqcGdeQXVyNDg4NjY5OTQ@._V1_SY1000_SX1000_AL_

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *