bernadette-201905011

В навечерието на 2019-та ви представихме първия официален трейлър на „Къде си, Бернадет“ („Where’d You Go, Bernadette“). Броени дни, преди Кейт Бланшет да чества своя 50-годишен юбилей (на 14-ти май), на нашето внимание е вторият официален трейлър. Припомняме ви, че филмът е дело на режисьора Ричард Линклейтър, който работи по него още от 2015, а сценарият е на Линклейтър, Холи Джент и Винс Палмо, които адаптират едноименния бестселър на Мария Семпъл.

Историята на „Къде си, Бернадет“ проследява изчезването на архитекта агорафоб Бернадет Фокс (Бланшет) и нейната 15-годишна дъщеря Бийч, която се впуска в приключение, за да я намери, и така попада на неподозирани тайни от миналото. В ролята на Бийч е Ема Нелсън, а като съпруга на Бернадет ще видим Били Кръдъп.

Вижте новия официален трейлър:

Усещането за свежо приключение се запазва, но това, което ни разваля кефа, е, че трейлърът е прекалено издайнически. Или поне така ни се струва. Щеше ни се да не бъде показано къде точно „изчезва“ Бернадет. Надяваме се все пак филмът да предлага други изненади, а и не се съмняваме, че изпълнението на Кейт Бланшет ще е задължително за гледане. Припомнете си отново защо толкова я обичаме, а в добавка може да видите нов постер и няколко кадъра от филма.

bernadette-img02-201905011 bernadette-img03-201905011 bernadette-img04-201905011

whered_you_go_bernadette_ver2_xlg

Режисьор на „Къде си, Бернадет“ („Where’d You Go, Bernadette“) е Ричард Линклейтър (трилогията „Before“, „Dazed and Confused“, „Юношество“), който е и сценарист наравно с Холи Джент и Винс Палмо, по едноименния роман на Мария Семпъл. В ролите са Кейт Бланшет, Ема Нелсън, Били Кръдъп, Кристен Уиг, Джуди Гриър, Джеймс Урбаняк, Троян Белисарио и др.

Премиерата е на 16 август 2019 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *