В края на март видяхме първите снимки от „Chambers“ на Netflix и тогава споменахме, че въпреки участието на Ума Търман и потенциала, който притежава историята (и нейната жанрова принадлежност), ще изчакаме трейлър, преди да отбележим сериала като задължителен. Е, трейлърът е вече факт и можем да кажем, че ни изглежда по-добре и по-обещаващо, отколкото предполагаха снимките.

Припомняме, че действието на „Chambers“ се развива в мистична, Ню Ейдж част на Аризона и разказва за млада жена (Сиван Алира Роуз), преживяла тежък сърдечен удар, която е погълната от мистерията около сърцето, спасило живота ѝ. Колкото повече се приближава до истината за внезапната смърт на донора си обаче, толкова повече тя започва да придобива характеристиките на починалата – някои от тях са притеснително зловещи.

Вижте трейлъра, който доста добре представя историята и централната мистерия, както и мрачната и ужасяваща атмосфера.

Както вече казахме, този трейлър изглежда доста по-добре, отколкото очаквахме, и без никакво колебание ще обърнем специално внимание на „Chambers“, когато дебютира в края на месеца, въпреки че програмата ни ще е доста натоварена. Изключително сме щастливи, че Netflix продължават да залагат на жанрови истории и благодарение на това вече имаме бижута като „Stranger Things“, „Dark“, „The Haunting of Hill House“, „Kingdom“ и „Love, Death & Robots”. Дано и „Chambers“ заслужи място сред най-добрите.

плакат

Създател на „Chambers“ е Лий Рейчъл („Audrey“), шоурънър ще бъде Акила Купър („American Horror Story“), а сред изпълнителните продуценти е Стивън Гейгън („Трафик“, „Сириана“). Освен Ума Търман и Сиван Алира Роуз, в ролите влизат Тони Голдуин, Лилия Рейд, Никълъс Галицин, Кайана Симон Симсън, Лили Кей, Сара Мезаноте и Грифин Пауъл-Арканд.

Премиерата е 26 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments