рене зелуегър

Гледайки тийзъра на предстоящия сериал на Netflix „What/If“, отново се зачудихме какво се случи с кариерата на Рене Зелуегър. Имаше време, когато беше не само „любимката на Америка“, но и на Академията, а след това позачезна и дори си взе почивка от актьорстването. Наскоро обаче се завърна на големия екран, а сега се пробва и на малкия с „What/If“, който Netflix описват като „neo-noir социален трилър за това, което се случва, когато обикновени хора вършат възмутителни неща“.

Сериалът ще е антология и първият сезон разказва за загадъчна жена, която прави съмнително предложение на двама бедни младоженци. Нищо от това не се разбира от тийзъра, който обаче представя основните, доста привлекателни действащи лица. Вижте го и се опитайте да не се разсмеете като чуете как Бриджит Джоунс се прави на секси кукловод.

https://www.youtube.com/watch?v=vQcPqm3EqY8

Честно казано, не ни звучи особено вълнуващо и това, което виждаме в трейлъра, също не ни запалва по „What/If“. Да, neo-noir социален трилър за обикновени хора, вършещи възмутителни неща, е съвсем като за нас, но създател е Майк Кели, чийто предишен „голям“ успех е сериалът „Revenge“ на ABC. Не искаме да обидим феновете на „Revenge“, но все пак да сме наясно, че става дума за класически сериал на ABC – нещо, което доста хора биха нарекли „сапунка“ или „като за майки“, а това вече не е никак като за нас. За съжаление, на този етап „What/If“ доста напомня на същия тип продукт, но след като е на Netflix, може да е поне по-пиперлив. С малко късмет, ще е и по-високо качество.

Освен Рене Зелуегър, в главните роли в първия сезон на „What/If“ ще видим още Джейн Леви, Блейк Дженър, Саманта Уеър, Кийт Пауърс, Даниела Пинеда, Хуан Кастано, Джон Кларънс Стюарт, Дейв Анабел и други.

Какво точно представлява „What/If“ ще разберем на 24 май, когато ще излязат всичките 10 епизода на първия сезон. Ако всичко върви по план и сериалът е достатъчно успешен, втори сезон ще има съвсем друга история, а вероятно и други актьори.

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *