Showtime представиха първия тийзър трейлър на предстоящия и очакван от нас с любопитство минисериал „The Loudest Voice in the Room“. Екранизация по едноименната книга на Гейбриъл Шърман, той ще разкаже историята на възхода и падението на бившия шеф на Fox News и медиен консултант на няколко републикански президенти Роджър Ейлс, който през 2016 беше принуден да напусне Fox, след поредица от обвинения в сексуален тормоз.

В ролята на Роджър Ейлс влиза Ръсел Кроу, а компания му правят няколко големи имена като Наоми Уотс в ролята на водещата на Fox News Гретхен Карлсън – един от основните отговорни за падението на Ейлс, Сиена Милър като неговата съпруга и продуцент на NBC News Елизабет „Бет“ Ейлс, Сет Макфарлън като директора на PR отдела на новините Брайън Луис, Саймън Макбърни като собственика на News Corp. Рупърт Мърдок и Анабел Уолис като дългогодишната асистентка на Ейлс Лори Лън.

https://www.youtube.com/watch?v=lKKnktgx6Pc

Адски много харесваме Ръсел Кроу и го намираме за отличен актьор (когато не го мързи), но тук, при все целия грим, тотално ни мяза на себе си, а не на Роджър Ейлс, за разлика от Крисчън Бейл, който „изчезна“ като Дик Чейни във „Vice“. Няма обаче да бързаме в оценките, тъй като става дума за тийзър – ще изчакаме пълен трейлър, преди да си вадим някакви генерални заключения.

Като цяло харесваме политически филми и сериали, а конкретно историята на Роджър Ейлс ни е изключително интересна и с удоволствие ще гледаме „The Loudest Voice in the Room“, особено с този творчески състав.

Автори на първия от общо осем епизода на сериала са Гейбриъл Шърман и носителят на „Оскар“ за „Спотлайт“ Том МакКарти, който е и изпълнителен продуцент, заедно с Ръсел Кроу и Джейсън Блум. Режисьор е Кари Скогланд („The Handmaid’s Tale“).

Премиерата на „The Loudest Voice in the Room“ е 30 юни по Showtime.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *