the-tomorrow-man-01-20190401

Преди няколко дни излезе първият трейлър на новата романтична драма, която се разпространява от Bleecker Street – „The Tomorrow Man”. Това е дебютният филм на режисьора Ноубъл Джоунс, а в главната роля е невероятният Джон Литгоу, който очакваме да видим като Джъд Крендъл в новата филмова адаптация по романа на Стивън Кинг „Гробище за домашни любимци”. Литгоу си партнира с не по-малко чаровната Блайт Данър, която пък видяхме преди няколко месеца в „What They Had”, разпространен от същата компания.

The Tomorrow Man” разказва драматичната и романтична история за срещата на Ед Хемслър (Литгоу) с Рони Мейснър (Данър). Двамата са ужасно различни един от друг – докато Ед е обсебен от бъдещето и се подготвя за края на света, който може и да не настъпи, Рони е фокусирана върху миналото и загубата, която е преживяла, и купува неща, които може никога да не използва. Те се влюбват един в друг и правят опити да намерят начин да си помагат и да се разбират, но най-вече как да се обичат, въпреки различията си.

В свят на стотици еднотипни романтични комедии и драми е хубаво да се види нещо различно. Точно така бихме описали „The Tomorrow Man”, съдейки по трейлъра му – различен. Хубаво е, че има филми, които от време на време не се фокусират върху любовта на младите, а разглеждат истории като тази на Ед и Рони. Трейлърът продава една красива история, която бихме гледали и ще очакваме с интерес. Смятаме, че ще е хубаво да видим Джон Литгоу в подобна роля, след като последният филм с негово участие, който ще ни е запечатан в съзнанието, ще е „Гробище за домашни любимци” .

Освен трейлъра, имаме и постер. Ето го и него.

плакат

Режисьор и сценарист на „The Tomorrow Man” е Ноубъл Джоунс. В ролите са Джон Литгоу, Блайт Данър, Дерек Сесил, Кейти Аселтън, Софи Тачър, Ив Харлоу, Уенди Макена, Тайлър Асер, Изабел Бони и др.

Премиерата е на 22 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *