Hulu пуснаха първият тийзър на отдавна чаканото от феновете ново завръщане на Вероника Марс към Нептун и разследването на мистерии. Още от миналото лято, когато започнахме да следим проекта, се знаеше, че предстои завръщане към neo-noir тона от оригиналния сериал и ще се избягва по-сладникавия fan-service от пълнометражния филм.

Тийзърът на „Вероника Марс“ („Veronica Mars“) набляга именно на нещата, които феновете обичат и виждат като запазени марки на оригиналния сериал – и тонално, и най-вече, с гласа зад кадър на Вероника, който не може да бъде сбъркан. Пак е fan-service, но по доста по-различен начин. Докато филмът просто искаше да натрупа възможно най-много бонус точки, като хвърли възможно най-много гост-актьори и препратки в мимолетни появявания, очевидно за сериала Роб Томас си е удържал на думата, която беше дал преди време – завръщане към детективската страна. По тийзъра личи, че новото превъплъщение на Вероника Марс ще се фокусира именно върху тази част, която толкова обичахме в оригинала.

Отново има убийства, отново Вероника е тотално отегчена и изгубила търпение с богатите глезльовци, които ѝ наобикалят града и най-важното – отново показва, че никой не може да се закача с нея. В минималните си по-малко от 60 секунди трейлърът е направен именно за феновете – знае, че ще ги върже с тона си и с приближаването на камерата към лицето на Кристен Бел, нищо друго не ни трябва.

Бел ще бъде подкрепена от завръщащите се стари познайници Енрико Колантони, Райън Хенсън, Джейсън Доринг, Пърси Дагс III, Франсис Капра и Макс Грийнфийлд,  а към тях се присъединяват и нови лица, начело с Дж. К. Симънс.

Официалният синопсис на предстоящата 8-епизодна арка на „Вероника Марс“ звучи така:

В Нептун умират купонджии на пролетна ваканция, което съкрушава жизненоважната туристическа индустрия на крайбрежното градче. След като детективска агенция „Марс“ е наета от родителите на едно от убитите момчета да разберат кой е убиецът, Вероника е въвлечена в епична 8-епизодна мистерия, която противопоставя богатия елит на курорта, които предпочитат да прекъснат завинаги едномесечната вакханалия, срещу работещата класа, които разчитат на прилива на пари, вливащ се в града, който е западният еквивалент на Дейтона Бийч във Флорида .

Многословието, бързите реплики, нахвърлени една върху друга, неоновите цветове и тейзърът  – Вероника наистина се завръща.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *