2185446 - Charlies Angels

Добро утро, Чарли!

Преди два дни Entertainment Weekly представиха първия ни официален поглед към предстоящия рибут на популярната телевизионна и филмова поредица „Ангелите на Чарли“ („Charlie’s Angels“). Новият филм, режисиран от Елизабет Банкс („Перфектният ритъм 2“), не се явява римейк, както всички смятаха в началото, а своеобразно продължение на оригиналния телевизионен сериал от 70-те и двата филма на МакДжи от началото на века, на които, не ни съдете, сме големи фенове.

Все още нямаме никакви конкретни подробности за сюжета, като единственото, което знаем, е, че агенцията на мистериозния Чарли Таунсенд Townsend Agency се е разраснала значително (според официалната информация през изминалите десетилетия от края на 70-те Чарли е станал „gazillionaire“), вече оперира навсякъде по света и ще видим ангелите в Истанбул, Хамбург и Берлин.

И като казахме ангели, които, както знаете, се изпълняват от Кристен Стюарт, Наоми Скот и Елла Балинска, Entertainment Weekly предлагат мъничко информация за отделните героини. Стюарт е в ролята на купонджийката Сабина Уилсън – висококвалифицирана и непредсказуема, от нея може да се очаква всичко. Балинска е бившият агент от MI6 Джейн Кано – силовият човек в групата. Скот е Елена Хохлин – възпитаник на Масачузетския технологичен институт и учен, която (по думите на Банкс) е „сърцето на филма“.

А ето и как ще изглеждат те в няколко различни мисии (между другото, Банкс, която изпълнява ролята на единия Босли, споделя, че поредицата „Мисията невъзможна“ определено е послужила за вдъхновение).

Kristen Stewart (foreground) stars in Charlie's Angels. Noah Centineo as Langston and Ella Balinska as Jane in Charlie's Angels. Naomi Scott stars in Charlie's Angels Elizabeth Banks directing Charlie's' Angels Ella Balinska, Kristen Stewart and Naomi Scott star in Charlie's Angels. Kristen Stewart and Elizabeth Banks in Charlie's Angels.

Вече споменахме че сме фенове на поредицата „Ангелите на Чарли“ (някои от нас се кефят дори и отвъд „guilty pleasure”-а – не се безпокойте, ще ги посочим с пръст от ваше име) и сме любопитни какво ще се получи с тази нова версия, но истината е, че на този етап не сме никак развълнувани. Надяваме се първият трейлър да успее да ни въодушеви, а и да ни покаже и останалите „Босли“-та Патрик Стюарт и Джимон Хонсу. Доколкото разбираме, в този филм „Босли“ е повече от име – нещо като ранг в организацията, като лейтенант.

Режисьор на „Ангелите на Чарли“ („Charlie’s Angels“) е Елизабет Банкс, която е и сценарист заедно с Дейвид Олбърн, Джей Басу, Крейг Мазин и Семи Челас. В ролите са Кристен Стюарт, Наоми Скот, Елла Балинска, Патрик Стюарт, Ноа Сентинео, Джимон Хонсу, Сам Клафлин, Джонатан Тъкър, Нат Факсън и др.

Щатската премиера е на 15 ноември.

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *