Hobbs & Shaw

Universal представиха нов трейлър на „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ („Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw“) – предстоящият spin-off на поредицата „Бързи и яростни“, който се фокусира върху два от най-колоритните образа от вселената Люк Хобс и Декард Шоу, изиграни от Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм. Рекламата е с времетраене цели 3 минути и половина и като добавим първия трейлър, който също е три минути, можем спокойно да кажем, че сме го гледали този филм.

Припомняме, че освен Джонсън и Стейтъм, в „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ участват още Идрис Елба като „черния Супермен“, Ванеса Кърби и Хелън Мирен като Хейти и Магадалина Шоу – сестрата и майката на Декард Шоу. Да, всички „сапунени“ брътвежи за семейство и чест, които са неизменна част от „Бързи и яростни“, присъстват и тук.

Вижте трейлъра.

Толкова е нелепо, че чак е забавно. Доста фенове мрънкат, че това не било „Бързи и яростни“ и развалят поредицата, но ние не откриваме никаква разлика в качеството. Да, липсва Вин Дизел, но за някои хора това може да е плюс. Като цяло смятаме, че е ясно какво ще видим тук, а както споменахме и в началото, вече го видяхме. Сигурни сме, че филмът ще си намери публиката и ще бъде успешен, включително и у нас, а ние ще пием една бира.

Силният антагонизъм, изразен във вербални нападки и физически сблъсъци между лоялния агент на Американската служба за дипломатическа сигурност Люк Хобс (Джонсън) и изпадналия в нелегалност, бивш агент на британските елитни войски Декард Шоу (Стейтъм), не стихва още от момента, в който двамата се изправиха един срещу друг в Бързи и яростни 7. Сега обаче те са принудени да работят в заедно, за да заловят и неутрализират единствения човек, по-лош от тях самите – кибернетично усъвършенствания анархист и терорист Брикстън (Елба). Надхитрявайки Хейти Шоу (Ванеса Кърби) – блестящ агент на МИ-6 и сестра на Декард Шоу, Брикстън заплашва да предизвика световен хаос, като разпространи опасна биологична зараза, която може да промени човечеството завинаги.

Режисьор на „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ („Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw“) е Дейвид Лийч („Атомна блондинка“, „Дедпул 2“), по сценарий на архитекта на поредицата „Бързи и яростни“ Крис Морган (той е отговорен за шест от осемте филма до момента и предстоящия девети). В ролите са Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, Идрис Елба, Ванеса Кърби, Ейза Гонзалес, Еди Марсън, Тереза Махоуни, Джо Аноаи и др.

Премиерата е на 2 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. „Толкова е нелепо, че чак е забавно.“ Точно това си мислех през цялото време и се смеех с глас, колко е безумно.
    А тия трейлъри ги правят вече по 4 мин, то кво остава да видиш в киното!?

  2. This kicks ass big time …am looking forward to seeing this –

    Психологически погледнато – колкото повече се вижда в трейлъра толкова повече сигурно отиват да гледат филма – няма как да не е това причината да го правят точно по този начин …

  3. Няма да гледам никакви трейлъри, защото на 2 август ще си умра от скука в IMAX-а…
    Филмът обаче задължително ще се гледа, защото тия двамата си ми адски забавни в нелепите ситуации, в които са поставени!?