Досега само информирахме, че премиерата на „Нито звук 2“ е планирана за догодина, след като известно време имаше колебания дали продължение реално ще има, но тъй като вече има официални наченки за започване на работа по проекта, можем свободно и по-смело да отразяваме новините около него.

Вече е известно, че Джон Кразински работи по сценария заедно с Браян Ууд и Скот Бек и въпреки че се разделихме с героя му в първия филм, режисьорското място си му е отредено и задачите по реализацията трябва да почнат да се отмятат. В продължението отново ще видим Емили Блънт, Милисънд Симъндс и Ноа Джуп като членовете на семейство Абът, които успяха да си спечелят преднина в историята дотук и вече може да се очаква много интересно развитие на сюжета занапред.

След като беше споменат като една от алтернативите на Даниъл Крейг за „Bond 25“ преди месец, в „Нито звук 2” Килиън Мърфи ще се заеме с ролята на човек с непредполагаеми намерения, който ще се присъедини към семейството на героите. Килиън тъкмо завършва снимките по последния екшън-трилър на Люк Бесон „Анна“ с Люк Евънс и Хелън Мирън и се очаква да продължи работата си като Томи Шелби в гангстерската телевизионна поредица „Peaky Blinders“.

Нито звук“ се превърна в световен хит и приходите му от продажби надминаха многократно скромния бюджет на продукцията. Все още липсват допълнителни подробности около развоя на събитията в продължението, но се очаква снимките да започнат през лятото, а официалната премиера остава планирана за 15 май 2020 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Героя на Кразински умря ли?
    В смисъл показаха ли го, или само се чук вик в далечината? Нещо нямам спомен, а някъде четох, че и неговия герой ще участва във втора част.

    1. Коментарът щеше да е весел, ако не беше тъжно това, което правят почти всички компании със супер-героите си – безумни сливания на персонажи и образи в един филм. Добре, че Дедпул не се появи да умори Танос с бездарните си смешки…