Всеки нов проект на Кристофър Нолан е събитие, от което се интересуваме и проследяваме. И въпреки че не сме от най-върлите му фенове, каквито знаем, че има, би било неискрено да твърдим, че не ни пука за всеки следващ негов проект. След изключителното преживяване, което беше „Дюнкерк”, сега насочваме погледи към новия му филм, който се очаква да започне продукция по-късно тази година.

Детайли около сюжета и историята се държат строго под ключ и нямаме никаква информация, освен че това ще бъде „огромен екшън блокбъстър, който отново ще бъде правен за гледане на IMAX”.Warner Bros, за които Нолан от години прави невероятни пари, вече са му резервирали датата 17 юли 2020 г. за премиерата на филма.

Въпреки че никой не казва нищо за това за какво ще става въпрос, вече знаем поне кой ще участва в главните роли и няма да крием, невероятно доволни сме от селекцията. На първо място, Джон Дейвид Уошингтън, който обра овациите в миналогодишния “BlackKklansman”. Младият Уошингтън ни показа добра актьорска игра и огромно количество чар, така че нямаме съмнение, че ще може да поведе уверено следващия „филм-събитие” на Нолан. Към него се присъединяват Робърт Патинсън и Елизабет Дебики.

Патинсън от много време вече смятаме, че е заслужил да не го олицетворяваме със злощастното му изкачване към славата – той избира да участва в невероятно интересни и нестандартни проекти, които често се превръщат в супер добри филми: “The Rover”, “Изгубеният град Z”, “Добри времена” и други. Патинсън си е заслужил уважението ни и след цяла поредица от авторски нискобюджетни индита, вече му е време да се завърне на голямата сцена.

Елизабет Дебики пък ни грабна окото от преди няколко години, в поддържащи роли в „Мъжът от U.N.C.L.E.” и мини-сериала „The Night Manager”, но абсолютно ни срази в „ВдовициСтийв Макуийн. Нейното представяне там беше аплодирано от критиците навсякъде и даже я спрягаха сериозно за наградния сезон, но за съжаление, филмът някак мина между радарите на всички и не остави голяма следа, въпреки че го намираме за един от най-добрите за миналата година.

Жадни сме за детайли и ще се ослушваме внимателно, особено за някакви подробности около сюжетна гледна точка или други кастинг новини. Засега знаем единствено, че Кристофър Нолан ще режисира, практически със сигурност по собствен сценарий, както прави обикновено, и ще продуцира заедно с дългогодишната си партньорка Ема Томас.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Поне половината филми на Нолан са екшън-трилъри, поне по моята класификация (в „Дюнкерк“ особено приказките бяха сведени до минимум и на всеки две минути се случваше нещо), така че нищо странно не виждам тук. Патинсън обаче май за пръв път след онзи-който-не-споменаваме е начело на филм от такъв мащаб (може и да бъркам), но наистина в по-„малки“ (като мащаб) филми показа доста добри качества. Ще е интересно как ще се справи в този.