Кой ще седне на железния трон? Това е въпросът, който всички фенове на феномена „Игра на тронове“ („Game of Thrones“) си задават месец преди началото на новия осми сезон, който ще бележи края на сагата (телевизионния край – за литературния ще трябва да почакаме още едно-две десетилетия, ако въобще го видим). А ако съдим по новата поредица character постери, разпространени от HBO, отговорът на този въпрос е… всички, тъй като показват всеки един от оцелелите до момента герои седнал на трона. Ние ще назовем фаворитите си, а от там каквото сабя покаже…

Character постерите са първата по-сериозна реклама на предстоящия последен сезон, откакто видяхме официалните снимки, и предполагаме, че са предвестник на очаквания трейлър. По последни данни такъв ще има, въпреки слуховете, че HBO са решили да няма. Лично за нас няма значение. Дори и да има, ще предпочетем да го гледаме отгоре-отгоре, за да не си издадем нещо.

Вижте плакатите, а повече за новия сезон на „Игра на тронове“ може да научите от новините ни до момента.

плакат game-of-thrones-season-8-varys-poster game-of-thrones-season-8-tyrion-poster game-of-thrones-season-8-theon-poster game-of-thrones-season-8-the-night-king-poster game-of-thrones-season-8-the-hound-poster game-of-thrones-season-8-targaryen-poster game-of-thrones-season-8-sansa-poster game-of-thrones-season-8-samwell-poster game-of-thrones-season-8-missandei-poster game-of-thrones-season-8-melisandre-poster game-of-thrones-season-8-jorah-poster game-of-thrones-season-8-jon-snow-poster game-of-thrones-season-8-jaime-lannister-poster game-of-thrones-season-8-grey-worm-poster game-of-thrones-season-8-euron-poster game-of-thrones-season-8-davos-poster game-of-thrones-season-8-cersei-poster game-of-thrones-season-8-brienne-poster game-of-thrones-season-8-bran-poster

Сред режисьорите на шестте финални епизода на сериала са Мигел Сапочник, който е отговорен за невероятните „Battle of the Bastards” и „The Winds of Winter”, Дейвид Нътър – отговорен за Червената сватба и похода на срама, извървян от Церсей, както и самите създатели на сериала Дейвид Бениоф и Д. Б. Уайз, които ще режисират последния епизод.

Премиерата на последния сезон на „Игра на тронове“ („Game of Thrones“) е на 14 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Ба ли го. В един момент почна много да го играе (серяля) – ся ша ви го турим пък, ха да ви нахакам отзад и хем да е неочаквано (бройката паднали глави трееше се поддържа сигур). От тия на Калисито ‘сичко и върви според разписание, ама очаквам да ни го намърдат с нея грандиозно. Все пак ако решат по-неква причина в друго посока да поемата, тя някво 100% гарантирано. Ако спазят тона, мисля джуджака да турна първи избор, после брат му. Вторият има една от по-готини трансформации, и въобще развитие, но сички знаем слабостта му, се пак ще викам кЪт номер 2 (демек пак ръка на краля :P). Повечето седят доста нелепо на трона, без Аря :D.