Поредната не съвсем сигурна новина, но в случая е потвърдена от няколко източника на Collider, така че стискаме палци да е повече от слух – Парк Чан-Уук ще режисира „The Brigands of Rattlecreek“ по сценарий на С. Крейг Залър за доктор и шериф, които искат да отмъстят на група бандити, тероризиращи малко градче. Фенове сме и на двамата, така че още на този ранен етап „The Brigands of Rattlecreek“ ни е доста интересен.

Смятаме, че комбинацията режисьор и сценарист е особено подходяща за историята, която описват като „пълна с насилие“ – и двамата имат сериозен опит в пресъздаване на насилие и човешка жестокост на екрана, така че крайният резултат звучи особено обещаващо. Ако на вас имената на замесените в „The Brigands of Rattlecreek“ не са ви познати, Парк Чан-Уук е режисьор на „Vengeance“ трилогията (и на чудесния „The Handmaiden“ и минисериала „Малката барабанчица“), а С. Крейг Залър е сценарист и режисьор на „Dragged Across Concrete“, „Brawl in Cell Block 99“ и „Bone Tomahawk“.

Засега не се знае нищо повече за „The Brigands of Rattlecreek“, освен че има идея Матю Маконъхи да играе доктора, заедно с някой друг „А-lister” като шерифа, но това е не само непотвърдена информация, но и става дума за най-ранни обсъждания. На този етап не се знае дори дали са започнали преговори, но очакваме, че Маконъхи би проявил интерес към ролята, така че нищо не се знае.

За първи път се чуват слухове, че Парк Чан-Уук има интерес да режисира филма преди 7 години, а пък сценарият на С. Крейг Залър, тогава със заглавието „The Brigands of Rattleborge“, е част от „Черния списък“ на Холивуд от 2006, така че този проект не е никак нова идея. Но сега Amazon са проявили интерес и възнамеряват да подкрепят проекта, така че този път „The Brigands of Rattlecreek“ има истински шанс. Ще видим докъде ще стигне и дали скоро няма да пишем още новини за него.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments