Преди няколко дни дебютира първият пълен трейлър на „Играта на играчките: Пътешествието“ („Toy Story 4”) и изпитахме истинско облекчение, тъй като в рекламата видяхме всичко, което обичаме в „Играта на играчките“ и което прави поредицата толкова популярна и специална. Разбира се, това не гарантира, че самият филм ще бъде достатъчно качествен да се нареди достойно до предшествениците си, но както казахме и тогава, вече се притесняваме по-малко.

Сега Disney и Pixar представят нов, международен трейлър на „Играта на играчките: Пътешествието“, който отново залага на Уди и отношенията му с Виличко и Бо Пийп (очевидно това ще е основният момент във филма), но този път виждаме малко повече и от другия емблематичен герой в поредицата – Баз Светлинна година, който трябва да се оправя с цапнатите в устата, хиперактивни нови герои Дъки и Бъни (вдъхновени от образи на Кигън-Майкъл Кий и Джордан Пийл от „Key & Peele“), който помним от първите тийзъри.

The panic is attacking me! Обожаваме Рекс! Този трейлър ни харесва по-малко от предишния, тъй като залага повечко на забавлението, отколкото на драмата и качествените теми, които сме свикнали да са неизменна част от поредицата. Ако бяхме гледали първо него, щяхме да се притесняваме една идея повече за филма. Сега обаче, като сме сигурни, че „Играта на играчките: Пътешествието“ няма да е само хуморески, можем да се забавляваме чистосърдечно.

В добавка предлагаме подробен синопсис на филма и два нови плаката.

Уди винаги е бил сигурен в своето място на този свят и в това, че негов приоритет е да се грижи за детето, на което принадлежи, независимо дали това е Анди или Бони. Един ден Бони донася нова играчка в стаята си – направеният от нея Виличко, който определя себе си като „боклук“, а не като играчка. Уди се нагърбва с отговорната задача да му покаже защо трябва да приеме това, че е играчка. Когато Бони взима цялата банда на семейната екскурзия, Уди внезапно се отклонява, което му носи среща с отдавна загубената му приятелка – пастирката Бо Пийп. След годините, в които се е грижила сама за себе си, приключенският дух на Бо и животът, прекаран на пътя, вече не отговарят на деликатната ѝ порцеланова облицовка. Уди и Бо разбират, че вижданията им по отношение на живота като играчка са тотално различни, но скоро откриват, че това е последната им грижа.

toy-story-4-poster-20190328 toy-story-4-poster-bg-20190328

Режисьор на „Играта на играчките: Пътешествието“ („Toy Story 4”) е Джош Кули, по сценарий на Стефани Фолсъм („Star Wars Resistance“). Продуцент е Джонас Ривейра („Отвътре навън“). В оригинал ролите се озвучават от Том Ханкс, Тим Алън, Джоан Кюсак, Дон Рикълс, Естел Харис, Уолъс Шон, Джон Раценбъргър, Блейк Кларк, Джеф Пиджън, Лори Меткалф, Патриша Рекет, Кийгън-Майкъл Кий, Джордан Пийл, Кристен Шол, Тон Хейл, Бони Хънт и др.

Българската премиера е на 28 юни 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *