Комедията „Близнаци“ с Арнолд Шварценегер и Дани ДеВито е един от любимите филми от нашето детство и за щастие, не е остарял трагично, напротив, все още си е супер гледаема комедия, доста по-качествена от много нови заглавия. Изненадваме се, че досега не е имало някой високопрофилен проект, който да се опита да повтори успешната формула (извън идеята за продължение, което така и не се осъществи), но ето че дойде и този момент, защото научаваме за комедията „Brothers“, която Legendary Entertainment подготвят с участието на Джош Бролин и Питър Динклидж.

Не бихме казали, че тръпнем от вълнение да видим Джош Бролин и Питър Динклидж в комедия за двама братя, но защо пък не? Динклидж има доста опит с комедийни роли и обикновено е на ниво, а Бролин е участвал в доста забавни филми (последно в „Дедпул 2“) и макар че обикновено неговите изпълнения са супер сериознi, точно това ги прави смешни. Предполагаме, че „Brothers“ ще заложи на нещо подобно и героят на Бролин ще е сериозният мъж, който попада в безумни ситуации заради брат си (всъщност, обратното би било по-забавно). Освен в главните роли, двамата актьори ще се изявят и като продуценти (чрез компаниите си Brolin Productions и Estuary Films), заедно с Андрю Лазар и Mad Chance.

Сценарист на „Brothers“ е Итън Коен, които има доста… бихме казали неравна филмография. От една страна е сценарист на „Tropic Thunder“, което му печели много, ама много точки, но от друга страна, Коен е сценарист и режисьор на „Holmes & Watson“, който се окичи няколко награди „Златна малинка“ – за най-лош филм, най-лошо продължение, предистория или rip-off, най-лош режисьор и най-лош актьор в поддържаща роля за Джон К. Райли. Ние не обръщаме особено внимание на „Малинките“, но доколкото разбираме, този филм май си заслужава наградите.

Да се надяваме, че „Brothers“ ще е от съвсем друга класа. Поне откъм актьори го докарва, а и все още не сме сигурни, че Коен ще е и режисьор, освен сценарист. Засега нямаме повече информация за сюжета, нито кога се очаква да започнат снимките, но вероятно скоро ще научим повече. Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments