джордан воу-робъртс
Джордан Воу-Робъртс

Що се касае до нас, Джордан Воу-Робъртс се справя доста по-добре с по-малки и независими филми, отколкото с високобюджетни продукции – намираме пълнометражния му дебют „The Kings Of Summer“ за прекрасен, докато „Конг: Островът на черепа“ оценяваме най-много като средняшки. Изглежда обаче, че режисьорът насочва кариерата си именно към блокбастърите.

Наскоро името на Воу-Робъртс беше свързано с адаптацията на играта „Metal Gear Solid“, а сега научаваме, че има интерес и към нов филм с чудовища. THR съобщават, че той ще режисира все още неозаглавен „monster movie“, продуциран от Outlier Societyна Алана Майо и Майкъл Б. Джордан за New Regency. Джордан Воу-Робъртс ще се включи и като продуцент, а очакванията са Майкъл Б. Джордан да влезе в някоя от ролите, макар че това не е потвърдено по никакъв начин.

fantastic-four-reboot-michael-b-jordan-600x398
Майкъл Б. Джордан

На този етап информацията за сюжета на филма е супер оскъдна, като единственото, което се знае, е, че е по идея на Воу-Робъртс и действието ще се развива в родния му град Детройт, а във фокуса ще са някакви „гадове“. И да искаме повече подробности, поне за естеството на „чудовищата“, няма как да получим, тъй като тепърва ще се търси сценарист, който би могъл да отнесе филма в един куп различни посоки.

Не сме свръхразвълнувани, но като почитатели на „monster movie“ жанра се радваме, когато се правят подобни филми и сме любопитни да видим какво и дали въобще ще излезе нещо от този проект.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *