Както можете да се досетите, даже и за първи път да посещавате сайта ни, ние сме огромни фенове на „Breaking Bad“, който неслучайно винаги присъства във всички класации за най-добре сериали, правени някога. Когато срещнем човек, който още не го е гледал, изпитваме доста завист, че тепърва го чака нещо наистина уникално. Понякога се сблъскваме и с индивиди, които са гледали няколко епизода, че дори и целия първи сезон, но „не ги е грабнал, нещо не ги кефи“ и наистина не разбираме как е възможно…

Както и да е, „Breaking Bad“ е велик и сме особено щастливи, че spin-off сериалът „Better Call Saul“ е едновременно страхотен и доста различен – знаете как едно продължение може да съсипе доброто име на един култов филм или сериал. Но когато е замесен създателят на оригинала Винс Гилиган, не изпитваме особени притеснения и затова подхождаме към предстоящия „Breaking Bad“ филм с доста сериозни очаквания и минимални притеснения.

Ноември месец ви съобщихме, че се готви „Breaking Bad“ продължение, но тогава имаше много въпросителни – какъв ще е сюжетът, ще режисира ли Гилиган, дали слуховете са верни… Сега получихме потвърждение на част от информацията, както и няколко нови подробности, и решихме, че е добра идея да ви припомним за проекта.

Първо започваме с нещо ново – филмът, който засега си няма официално заглавие, затова го наричаме просто „Breaking Bad“ продължение, ще се излъчи първо по Netflix, а след това и по AMC, което е своеобразна размяна на ролите, защото AMC си е домът на „Breaking Bad“, но Netflix определено помогна за огромната популярност на сериала.

Също така, вече е сигурно, че Винс Гилиган ще режисира, което е изключително добра новина за всички фенове. Историята също вече е най-общо потвърдена и ще проследи избягалия Джеси и опита му да достигне свободата. Разбира се, Арън Пол ще се завърне и ако се чудите дали актьорът е останал с добри спомени от сериала, вижте долния клип, който няма нищо общо с потвърждението за продължения, но много ни радва.

А на постоянния въпрос дали Уолтър Уайт ще се завърне, Брайън Кранстън отговаря по следния начин:

Историята е страхотна и много хора искаха да видят завършек на тези истории, които останаха отворени. Доколкото разбрах, идеята е да се продължи историята на поне някои от героите.

Не знам дали ще имам поява – със скоци назад или напред във времето, но се вълнувам, защото е „Breaking Bad“. Беше страхотен период от професионалния ми живот и нямам търпение да видя целия екип, дори ако само ги посетя на снимачната площадка.

Засега нямаме никаква информация кога ще започнат снимките на „Breaking Bad“ филма, но се надяваме да е много скоро. Ще ви държим в течение с развитието на проекта и дано скоро имаме повод за ново включване.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Само се надявам, Винс да не направи клишето :
    Уолт е мъртъв, ама ще стои като “призрак“ до Джеси постоянно като ментор ….
    Най-добре ще е, ако въобще участва, да е мъртъв и да правят флашбеци свързани по някакъв начин с настоящето.

    1. Я эа мама ти амааа не се удовлетворих ?

    2. В историята на света няма такова животно като удовлетворен евнух 🙁