Доста време измина, откакто видяхме първия трейлър на „Triple Frontier“ на Дж. С. Шандор и честно казано, въпреки че очакваме филма с интерес, бяхме забравили за него. След множество перипетии, екшън трилърът най-накрая се сдоби с премиерна дата и покрай нея Netflix разпространиха нов пълен трейлър, който ни дава още по-добра представа за историята и за това, което можем да очакваме.

Действието на „Triple Frontier“ се развива в зоната на тройната граница между Парагвай, Бразилия и Аржентина, която беше позната като едно от най-големите обиталища на организираната престъпност. В центъра на събитията са петима военни наемници и приятели, които след години в служба на чужди интереси, се събират за мисия за тяхна собствена изгода – да отстранят и ограбят южноамерикански наркобос. Мисия, която отприщва поредица от неочаквани последици, които поставят на критично изпитание техните способности, вярност и морал в епична битка за оцеляване.

Припомняме, че „Triple Frontier“ е с участието на Бен Афлек, Оскар Айзък, Чарли Хънам, Педро Паскал и Гарет Хедлънд, а сред това море от тестостерон плува красивата Адриа Архона. Вижте трейлъра.

Нищо изненадващо като история – виждаме доста клишета, но въпреки това „Triple Frontier“ ни се гледа. Предполагаме, че крайният резултат ще бъде стабилен жанров филм, в който няма нещо кой знае колко специално, че да го наредим сред модерните класики или дори сред най-добрите произведения на  Дж. С. Шандор, когото, както сме споменавали вече няколко пъти, харесваме доста. Съвсем скоро ще разберем дали сме били прави в очакванията си, тъй като премиерата е точно след месец.

За финал вижте и един грозничък постер. Между другото, гледайки го, осъзнахме, че в каста спокойно можеше да присъства и Джерард Бътлър – липсата му определено ни радва.

плакат

Режисьор на „Triple Frontier“ е Дж. С. Шандор („Margin Call“, „All Is Lost”, „A Most Violent Year”), който е и сценарист наравно с автора на идеята Марк Бол („Войната е опиат“, „Враг номер едно“, „Detroit“). В ролите са Бен Афлек, Оскар Айзък, Чарли Хънам, Педро Паскал, Гарет Хедлънд, Адриа Архона и др.

Премиерата е на 13 март по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Филмът беше супер до един момент. Накрая някак си взе да издиша и финала беше мех отвсякъде.

  2. Тия дни ще го проверя, ама засега ми се струва, че ще е адски обикновен филм.

    1. На моменти оставя такова чувство, но определено си струва да се гледа. Към края има един WTF момент, който никога не съм мислел, че ще видя във филм с такъв каст. Като го гледаш може да коментираме, да не спойл-вам тук 🙂

    2. Добре a Triple Threat как е? Поне един от двата „Тройни“ трябва да е читав 😀