Очевидно сме били в „Зоната“, защото нямаме друго обяснение за това, че сме пропуснали да отбележим новия трейлър (още повече, че показва и първите действителни кадри от предстоящите епизоди) на един от най-очакваните от нас телевизионни проекти за тази година – новата инкарнация на емблематичната антологична поредица на Род Сърлинг „Зоната на здрача“ („The Twilight Zone“).

Припомняме, че завръщането на „Зоната на здрача“ към екран беше проблематично, но с идването на Джордан Пийл като изпълнителен продуцент (наравно със Саймън Кинбърг, Марко Рамирес, Уин Розенфелд, Одри Чон, Каръл Сърлинг и Рик Бърг), а впоследствие и като водещ, нещата най-накрая се наредиха. Вижте трейлъра.

https://www.youtube.com/watch?v=1W7DMDWQ3QA

Прекрасно. Нямаме търпение да идва април. Виждаме доста препратки към емблематични елементи, герои и епизоди от поредицата, което ни радва, но се надяваме да не са прекалено самоцелни и да няма чак толкова много (има потвърждение за един-два) нови версии на познати истории – предпочитаме нови.

Като огромни фенове на поредицата, ние ще сме пред телевизора при всички случи и до последно, но няма как да не отбележим, че в конкуренцията на „Black Mirror“, Пийл и компания ще трябва да се потрудят бая здраво, за да може „Зоната на здрача“ да бъде на ниво и толкова релевантен, колкото старите епизоди.

плакат

Първият сезон на „Зоната на здрача“ няма да има официален шоурънър, но режисьорът Грег Яйтанес („House“, „Lost”, „Banshee”) ще следи за спазването на приемствеността между отделните епизоди. Сред актьорите в отделните епизоди са Джон Чо, Санаа Латан, Кумейл Нанджиани, Адам Скот, Алисън Толман, Грег Киниър, ДеУанда Уайс, Джесика Уилямс, Таиса Фармига, Рей Сийхорн, Айк Баринхолц, Стивън Юн, Джейкъб Трембли, Трейси Морган и др.

Премиерата на „Зоната на здрача“ („The Twilight Zone“) е на 1 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *