Наближава щатската премиера на „Us“ – втория режисьорски проект на носителя на „Оскар“ за „Бягай!Джордан Пийл, и очакваме в следващите няколко дни рекламната кампания на филма да се засили мъничко. На този етап нещата все още са спокойни и засега разполагаме единствено с един нов международен трейлър и телевизионен спот, които не разкриват допълнителни подробности зад централната мистерия.

С наближаването на премиерата на „Us“ също така става ясно, че у нас ще се разминем с него на голяма екран, освен ако филмът не повтори успеха на „Бягай!“ и като него не дойде с голямо закъснение. А дали липсата му ще е загуба или не, предстои да разберем съвсем скоро – припомняме, че на 8 март „Us“ ще бъде показан на фестивала SXSW.

Вижте споменатите международен трейлър и ТВ спот.

Трейлър

https://www.youtube.com/watch?v=8ou1yaZ1kOM

ТВ спот

https://www.youtube.com/watch?v=SauLtmn54vo

Тези реклами не предлагат нищо ново, което да коментираме. Ако сте любопитни за мнението ни за кампанията до момента и за очакванията ни за „Us“, може да хвърлите едно око на новините, посветени на филма до този момент. Сега ви предлагаме официалния синопсис и най-новия постер на филма.

Us“ разказва историята на Аделейд Уилсън (Лупита Нионг‘о), която се завръща в дома си от детството край морето, заедно със своя съпруг Гейб (Уинстън Дюк) и двете си деца (Шахади Райт Джоузеф и Еван Алекс), за да изкарат едно идилично лятно бягство от напрегнатото ежедневие. Преследвана от необяснима и неразрешена травма от миналото ѝ, усложнена от поредица зловещи съвпадения, Аделейд усеща, че параноята ѝ достига критични нива, докато тя става все по-сигурна, че нещо лошо ще сполети близките ѝ. След като прекарват напрегнат ден на плажа с техните приятели (Елизабет Мос и Тим Хайдекър), Аделейд и семейството ѝ се връщат в къщата и когато нощта се спуска, те откриват четири, държащи се за ръце фигури, които стоят на прага им…

плакат

Режисьор и сценарист на „Us“ е Джордан Пийл („Бягай!“). В ролите са Лупита Нионг‘о, Уинстън Дюк, Елизабет Мос, Тим Хайдекър, Яхия Абдул-Матийн, Ана Диоп, Шахади Райт Джоузеф, Мадисън Къри, Еван Алекс, Кали Шелдън, Ноел Шелдън и др.

Щатската премиера на филма е 15 март, а малко преди това, на 8 март, ще бъде показан на фестивала SXSW.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *