Очевидно е, че сме огромни фенове на Лука Гуаданино и последните му филми са сред любимите ни от изминалото десетилетие – „Аз съм любов“, „Голямото плискане“, феноменалният „Призови ме с твоето име“ и разбира се, най-новият „Суспирия“, затова следим всеки слух и новина за предстоящи негови проекти с огромен интерес.

Но както винаги се получава, когато някой режисьор постигне завиден успех (в случая говорим за наградите на „Призови ме с твоето име“, защото, за съжаление, „Суспирия“ далеч не е боксофис хит), проектите стават страшно много и никак не е ясно кой в действителност ще бъде следващият филм на екрана. За Лука Гуаданино това може да е „Blood on the Tracks“, продължението на „Призови ме с твоето име“, „Погребални обреди“, „Let It Fall Back“ или дори „Лебедово езеро“… а сега към тях се присъединява и един HBO сериал.

Разликата между изброените кинопроекти и „We Are Who We Are“ на HBO е, че сериалът има определен снимачен период – от май до октомври, което го прави доста по-сигурен от останалите заглавия. Историята се развива във военна база в Италия и проследява двама тийнейджъри на име Фрейзър Уилсън и Катлийн Харпър, които може би са двойка. Но Фрейзър тъгува по приятеля си Марк, а в същото време е привлечен от по-възрастен войник на име Джейсън. Засега нямаме информация кои актьори ще видим в „We Are Who We Are“, но дано скоро разберем.

Засега не е сигурно, но се очаква Лука Гуаданино да режисира първите два от общо 8 епизода (надяваме се и останалите), а автори на сценария са той, Паоло Джордано („The Solitude of Prime Numbers“) и Франческа Маниери („Daughter of Mine“). Ако действително началото на снимките е планирано за месец май, съвсем скоро ще пишем още новини за „We Are Who We Are“ и ще го чакаме по HBO през 2020. Надяваме се да е в началото на годината, защото нямаме търпение да видим нещо ново на Гуаданино, независимо дали е филм или сериал.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *