козински

Джоузеф Козински в момента усилено работи по дългоочакваното продължение „Top Gun: Maverick“, но в момента, в който снимките свършат (което се очаква да стане април месец), започва да подготвя каста на следващия си филм – фантастиката на Netflix „Spiderhead“, която звучи повече от любопитно. Освен че току-що се уреди с кадърен режисьор, който най-малкото ще ни предложи наистина добра визия, проектът има доста интересен сюжет.

Spiderhead“ е вдъхновен от едноименния разказ на Джордж Сондърс, чието действие се развива в така популярното „не много далечно бъдеще“. Затворници получават шанс да намалят присъдите си, като станат доброволци в различни медицински изследвания. Когато един от тях се оказва част от експеримент за нова субстанция, която провокира чувства на любов, той започва да поставя емоциите си под съмнение и решава да открие истината.

Сценаристи на „Spiderhead“ са Рет Рийз и Пол Уърник, които са най-добре познати като автори на „Дедпул“ и „Zombieland“, както и на продължението „Zombieland: Double Tap“, за което наскоро научихме нови подробности. Друг предстоящ техен проект е „6 Underground“ на Майкъл Бей, който също ще видим по Netflix, по-късно тази година.

Честно казано, от двата им Netflix филма, „Spiderhead“ ни се струва по-интересен, нищо че засега е на толкова ранен етап. Може би е защото си падаме по фантастиката, но може и да е заради режисьора – Джоузеф Козински не е сред любимците ни, но определено ни допада доста повече от Бей. Продуценти на „Spiderhead“ са Джереми Стеклър („The Old Man and the Gun“), Ерик Нюман („Narcos: Mexico“), Рийз и Уърник.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *