Наскоро разбрахме за доста голяма част от актьорите, които ще участват в предисторията на „Kingsman”, но сега научаваме за още едно много вълнуващо попълнение. Арън Тейлър-Джонсън се присъединява към екипа на филма на Матю Вон, който вече е започнал снимачния процес.

Арън Тейлър-Джонсън изгря на световната кино сцена с „Kick-Ass”, също режисиран от Матю Вон. Заради това имаме големи очаквания, че двамата се събират отново за проект, тъй като „Kick-Ass” беше абсолютно неочакван успех и много качествен филм, който изкачи Тейлър-Джонсън много бързо из ранговете на Холивуд. Оттогава не се появява в много филми, имаше кратък престой като „истински” супергерой в Марвел-вселената като Куиксилвър, но пък абсолютно ни смаза като злодея в „Хищници в мрака” на Том Форд.

Заради това, че ни е демонстрирал добри актьорски заложби, включително и под режисурата на Вон, се радваме за присъединяването на Тейлър-Джонсън към проекта. Заформя се наистина впечатляващ каст, като излязъл от мечтите ни за семейна инди-драма – невероятно е, че ще ги видим заедно в установен блокбъстър франчайз. Припомняме, че досега актьорския екип на третия „Kingsman” включва Даниел Брул, Чарлз Данс, Матю Гуд, Рис Ифанс, Джимон Хонсу и Джема Артертън, заедно с Хари Дикинсън в главната роля.

Покрай новото попълнение в каста и разбираме за вече потвърденото заглавие – „Kingsman: The Great Game”, което препраща към няколко неща. „The Great Game” често се използва като евфемизъм за шпионската работа, така че по този начин се връзва страхотно. В исторически план „The Great Game” е името на политическия конфликт между Британската и Руската империи за територии в Централна Азия, който продължава през по-голямата част на XIX в. Терминът е популяризиран от Ръдиард Киплинг, който го използва в два свои романа – „Ким” и „Човекът, който искаше да бъде крал” – вторият от които, по думите на Вон, е оказал голямо влияние върху филма.

Въпреки че бяхме доста разочаровани от „Kingsman: Златният кръг” и ентусиазма, който имахме за франчайза след първия филм, се поизпари почти напълно, сега отново набираме искрено вълнение. Сценарият е писан от Матю Вон и дългогодишните му колаборатори Марк Милар и Дейв Гибънс, които са работили по комикси, от които излизат качествени екшъни като „Kick-Ass”, „X-Мен: Първа вълна”, „Неуловим” и „Пазителите”.

Kingsman: The Great Game” вече е в продукция и се очаква

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *