Една не особено великолепна седморка
Една не особено великолепна седморка

Въпреки че няколко комиксови сериала бяха спрени, има толкова много други, които все още се въртят или тепърва предстои да дебютират, че е трудно да им хванеш края. Повечето са стандартни, с тийн насоченост и нямат с какво да се отличат, но има и такива, които предлагат най-малкото любопитна концепция, с която да спечелят вниманието ни. Такъв сериал е „The Boys“ на Amazon Prime, чиито първи тийзър видяхме преди малко повече от половин година.

Припомняме, че „The Boys“ е базиран на едноименния комикс на Гарт Енис („Preacher“) и Дарик Робъртсън („Transmetropolitan“), чието действието се развива в свят, където супергероите са известни, влиятелни и почитани като богове. Те се опияняват от славата и успеха си и злоупотребяват със силите си. В центъра на историята са борещи се за справедливост и разполагащи само с хъс и мръсни номера група младежи (The Boys), които си поставят за цел да разкрият истината за супергероите, известни като Седмицата, и мултимилионния конгломерат Vought, който ги менажира, и да потърси отговорност за престъпленията им.

Вижте новия трейлър, който за първи път разкрива реални кадри от сериала.

Fuck the Seven! И този трейлър не дава конкретни подробности за сюжета, но не е и нужно – поне ние не искаме да знаем предварително много детайли както за историята, така и за основните персонажи. Това, което той прави обаче, при това по чудесен начин, е да ни въведе в атмосферата. Видяното определено ни харесва и задължително ще чекнем „The Boys“, когато дебютира.

Изпълнителни продуценти са Сет Роугън и Евън Голдбърг (които стоят и зад екранизацията на „Preacher“ на Енис), а в главните роли ще видим Карл Ърбан, Елизабет Шу, Ерин Мориарти, Антъни Стар, Доминик МакЕлигът, Джеси Т. Ъшър, Чейс Круфърд, Саймън Пег и др.

Премиерата на „The Boys“ се очаква през лятото на тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. The Boys – Official Teaser | Prime Video
    https://www.youtube.com/watch?v=NilteC-7jeM
    :Да нямате договор с JoFri, та споделяте негови клипове?
    + Идиотската практика на тея фенове – като излезе ново видео, след него залепват всички досегашни!
    Дори за трейлърите има луда надпревара кой колко гледания, коментари и гласувания ще събере – е как да стане, като ‘секи пишман кАнал пре-качва клиповете? Ама то и с Вашия ютюб подобна история – БГ трейлърите споделяйте тук от официалните разпространители.

    1. Amazon често блокират трейлъри за нашата територия, така че кур за тях!

  2. Първият 40 секунден трейлър беше страхотен. Хайпна ме стабилно. Изглежда интъръстинг