timthumb

Изминаха повече от две години откакто ни заля вълната от вълнение предизвикана от новината за седмия и първи англоезичен филм на Ксавие ДоланThe Death & Life of John F. Donovan“, в това число величественият му каст, началото на заснемането му и прекрасните постери и снимки от снимачната площадка. Последва затишие пропукано тук-там с новини, че филмът няма да се сдобие с премира на кино фестивала в Кан (както предните му шест филма) понеже се налага още да се работи по него или тъжната вест, че героинята на Джесика Частейн няма да присъства в завършения филм.

Припомняме ви, че „The Death and Life of John F. Donovan” разказва историята на младия актьор Рупърт Търнър (Джейкъб Трембли), който си спомня за връзката си с вече починалия известен телевизионен актьор Джон Донован (Кит Харингтън). Десет години са изминали откакто жълтата преса намира и публикува писмената кореспонденция между Донован и тогава 11-годишният Рупърт. Отношенията им са прекалено близки и дават прекалено много основания да бъдат сметнати за „скандални”. Резултатът от това е съсипаната кариера на Донован и сериозни щети в отношенията между Рупърт и неговата майка, Сам Търнър (Натали Портман).

Днес спокойно можем да си отдъхнем, защото търпението ни е възнаградено с първия официален трейлър. Вижте го:

Желанието ни час по-скоро да видим „The Death and Life of John F. Donovan” удари тавана. Трейлърът носи усещането за филм равностоен на онези житейски приключения осеяни с перипетии, от които трудно успяваш да се измъкнеш и все пак успяваш, но с ожулени лакти и колене.. и завинаги различен. Долан е майстор и дори с няколко драматични кадъра на пропитите с живот и болка очи на Сюзън Сарандън си вече тръпнещ и вярващ. Що се отнася до Кит Харингтън може би наистина ще видим нещо различно от Джон Сноу.

77fe19793c596af0d179864c97f2f48d 0488bffd3486dad6243af8ecc2f907ef muerte vida john f donovan-08 20170803103922827094

Режисьор и сценарист на „The Death and Life of John F. Donovan” е Ксавие Долан, а в ролите са Кит Харингтън, Натали Портман, Сюзан Сарандън, Кати Бейтс, Никълъс Холт, Бела Торн, Майкъл Гембън, Танди Нютън, Сара Гадон, Тейлър Кич, Емили Хемпшир, Джейкъб Трембли, Крис Зилка и Адел.

Премиерата на филма е на 7-ми март в Италия. Във Франция тръгва на екран на 13-ти март. Щатската премиера е все още неясна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *