braid

Blue Fox Entertainment представиха първия нецензуриран трейлър на психологическия хорър-трилър „Braid“, който беше представен на тазгодишното издание на Трайбека. Отзивите от фестивала, които чухме ние, бяха смесени, но цитатите, използвани в трейлъра, сочат друго. Разбира се, сигурни сме, че става дума за „cherry picking“, но все пак сме заинтригувани.

Braid“ е пълнометражен дебют като сценарист и режисьор на актрисата Мици Пейрон („The Madness Within“) и разказва за Петула и Тилда, които бягат от закона и от хората, към които имат сериозни финансови задължения. За са се измъкнат от неприятната ситуация, те решават да оберат богата приятелка от детството им, която има психични проблеми и живее в измислен приказен свят, който е създала в огромното си имение. Планът им е да се маскират и да играят роли, но скоро привидно невинната им престорена игра придобива перверзни и смъртоносни измерения и те скоро разбират, че да намерят пари е последната им грижа…

Официалното становище на Трайбека е, че „Braid“ е „one of the most eye-opening and wickedly singular genre film debuts in years“. Ние не сме сигурни, че в този трейлър виждаме нещо, което сочи в тази посока, но, както казахме и по-горе, сме заинтригувани и Мици Пейронопределено бихме хвърлили око на филма. Принципно доста харесваме подобни истории, така че ще се ослушваме в началото на февруари, когато е премиерата.

Вижте и два плаката.

плакт плакат

Режисьор и сценарист на „Braid“ е Мици Пейрон („The Madness Within“), а в ролите са Маделин Бруър, Имоджен Уотърхаус, Сара Хей, Скот Коен и др.

Премиерата е на 1 февруари 2019 в избрани киносалони и VOD.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *