никол кидман в destroyer

Може би е излишно да споменаваме колко успешна беше 2018-та за един от най-ярко искрящите диаманти на съвременното кино – Никол Кидман, но ще го направим, защото ни е приятно да го правим отново и отново. През годината Кидман продължи да събира плодовете (включително „Златен глобус“ и „Еми“), които ѝ донесе свръхуспешният „Big Little Lies“ и засне втория му сезон, този път в компанията на Мерил Стрийп и под режисурата на Андреа Арнолд („Аквариум” и „Американски мед”). През 2019 Кидман ще работи и по новия сериал на HBO „The Undoing” на Сузане Биер и Дейвид Е. Кели.

Два са филмите, които все още не сме гледали, но нямаме съмнение, че изпълненията на Никол ще отговарят на отзвука, който предизвикаха – че са изключителни. „Boy Erased” на Джоел Еджъртън, в който си партнира с Лукас Хеджис и Ръсел Кроу, и криминалният трилър и фокус на настоящата ни новина – „Destroyer” на Карин Кусама. Припомняме, че той проследява историята и трансформацията на детектива на полицията в Лос Анджелис Ерин Бел в две времеви линии – някогашната млада и идеалистично настрена Ерин до превръщането ѝ в жена, чието „минало да е изписано на лицето ѝ, а гневът да изкривява чертите ѝ“, която отново се сблъсква с миналото си.

Destroyer” ни отвя главите с отличния си първи трейлър и умопомрачително неузнаваемата Кидман. Изпълнието ѝ вече има номинация за „Златен глобус“ в категорията „Най-добра актриса в драма“. Сега получаваме нов финален трейлър:

Няма какво да допълним. Този филм задължително трябва да се гледа. Гарантираме и 5-та номинация за „Оскар“ за Кидман!

Щатската премиера на „Destroyer” е на 25 декември в избрани киносалони и се засича с друг филм на Кидман „Аквамен“, в който играе кралицата Атлана. Няма информация, че „Boy Erased” и „Destroyer” ще тръгнат редовно по родните екрани, така че се надяваме на фестивален показ.

Предоставяме ви и малко снимков материал:

никол кидман destroyer-img02-20181221 destroyer-img03-20181221 destroyer-img04-20181221 destroyer-img06-20181221 destroyer-img07-20181221 никол кидман и карин кусама плакат

И за финал може да чуете един трак от музиката на „Destroyer”:

„Chaconne“ – Theodore Shapiro

Режисьор на „Destroyer” е Карин Кусама („Jennifer’s Body”, „Поканата”, „XX”), по сценарий на Мат Манфреди и Фил Ней, с които Кусама е работила по „Поканата”. В актьорския екип освен Никол Кидман са още Брадли Уитфорд, Татяна Маслани, Себастиан Стан, Тоби Кебъл, Скут МакНейри, Бо Нап и др.

Щатската премиера е на 25 декември, а българската е предвидена за 18 януари 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *