Дали Уес Андерсън ни чете? Само преди дни съобщихме за присъединяването на Тилда Суинтън към актьорския състав на следващия му, очакван с огромно нетърпение от нас, проект и вече се разкриха нови детайли.

Десетият филм на режисьора ще бъде озаглавен „The French Dispatch”, а снимките са започнали преди седмица в Югозападна Франция. С изненада, за жалост или радост, стана ясно, че той всъщност няма да бъде мюзикъл. Филмът е описван като любовно писмо до журналисти, настанени в авантпост на американски вестник в Париж през ХХ век и ще бъде изграден от три сюжетни линии.

Част от любимците на Уес Андерсън ще вземат участие – Тилда Суинтън, Франсис Макдорманд и, къде без него, Бил Мъри, който участва в 8 от общо 9-те филма на режисьора. Новите попълнения са Бенисио дел Торо, Джефри Райт и нещо изненадващо приятно – Тимъти Шаламе. Колкото до това дали Брад Пит, Натали Портман и Леа Седу ще се появят, все още няма официално потвърждение потвърждение.

Режисьор и сценарист на „The French Dispatch” е Уес Андерсън, а продуцент е честият му партньор Стив Рейлс. Премиерната дата все още не е известна, но очакванията са филмът да бъде част от следващото издание на фестивала в Кан.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *