Две седмици, след като видяхме първата официална снимка на Крис Хемсуърт и Теса Томпсън от предстоящото завръщане към вселената на „Мъже в черно“ – „Men In Black International”, Sony представиха и първия трейлър, който ни дава известна представа какво можем да очакваме от този проект.

Подробностите за сюжета все още се пазят в тайна, а това, което знаем (и което подсказва заглавието), е, че действието не се фокусира единствено в Ню Йорк, а придобива по-глобално измерение с акцент в Лондон – очевидно сега там е концентриран боклукът на Велената (нещо, с което доста хора от нашия екип са съгласни, но това е друга тема). А заплахата, с която ще трябва да се справят агентите, е къртица в тяхната собствена организация.

Реакциите на доста колеги към видяното са положителни, но, уви, при нас случаят е друг. На нас този трейлър ни изглежда като евтина пародия на „Мъже в черно“ и по никакъв начин нито успя да ни усмихне, нито да ни впечатли с нещо. Дори елементи, запазена марка за поредицата, като „the worm guy“ не успяха да ни зарадват, нито дребни закачки с предишната трилогия, като картината, на която виждаме героите на Уил Смит и Томи Лий Джоунс. Музиката ни се струва ужасна, и сме готови да заложим пари, че Лийъм Нийсън е къртицата! Въобще единственият момент, които ни изкефи и в който почувствахме, че гледаме „Мъже в черно“, беше когато вадиха оръжия от колата. Това и Ема Томпсън.

Силно се надяваме следващите реклами на „Men In Black International” да предложат нещо по-интересно, защото сме големи фенове на поредицата и искаме филмът да се получи. Не искаме поредната безлична боза. За финал вижте и първият официален постер. И той също ни стои като пародия…

плакат

Режисьор на „Men In Black International” е Ф. Гари Грей („Италианска афера“, „Straight Outta Compton”, „Бързи и яростни 8”), а сценарият е дело на Арт Маркъм и Мат Холоуей („Железният човек“, „Трансформърс: Последният рицар“), по образи създадени от Лоуел Кънингам. Уолтър Ф. Паркс и Лори МакДоналд са продуценти, а Стивън Спилбърг отново е изпълнителен продуцентм заедно с Бари Зоненфелд. В ролите са Крис Хемсуърт, Теса Томпсън, Лиъм Нийсън, Ема Томпсън, Ребека Фъргюсън, Кумал Нанджиани, Рейф Спол и др.

Премиерата е на 14 юни 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Бе, момичето има данни, има химия м/у тях, ама нито ми е Валкирия, нито ме просълзи, като жената на Крийд, а тук като Фимейл Уил Смит направо ме изгуби

  2. Как успяват от поредица така благодатна на идеи, с възможност да развихриш въображение, да изглежда толкова посредствено и скучно 🙁 (риторичен). Грам няма от усещането, видът и фантазията на предните части (поне първите 2). MiB само по име.

  3. Каква фантазия, единствено първата част се ядваше, просто защото беше нещо, което не правено до момента. След това стана свръх тъпизъм!

    1. Бих дал на двойката една ударно субектвина 7-ца дори и днес :). Като цяло вървят надолу по спиралата, мда.

  4. MIB’s freezin’ up all the flack
    What’s that stand for? Men In Black ?️
    Все пак очаквано силната 2019 трябва да се дозапълни и с боклук ?

  5. Както писах снощи- надявам се просто трейлърът да е смотан, а филмът да се окаже прилично гледаем. В такъв тип филми може да се използва всяка тъпотия, която мине през главата на сценаристите и пак да изглежда добре. Мацката си я бива, но тая дълга сцена с протяжна усмивка в стил Уил Смит мнооого ме издразни. Пича си го бива. За да я има химията между двамата – трябва си точно Тайка Уайтити! Ще поживеем и ще видим!

  6. Не знам как и този франчайз не са го стигнали днешните глупости.. Как може да е МЕН ? Нещо ЛГБТ ин блак тва онва ?