swamp-thing-20181230

Преди два дни режисьорът Лен Уайзмън използва Instagram акаунта си, за да представи снимка зад кулисите и кратко видео, които бележат първия ни поглед към очаквания сериал на DC Universe „Swamp Thing“ – адаптация на популярната поредица комикси с героя, създаден от Лен Уийн и Бърни Райтсън, по които е направен и едноименнияt филм на Уес Крейвън от 1982 г.

Swamp Thing“ проследява какво се случва, когато Аби Аркейн, която работи за Центъра за контрол на болестите, се завръща в родния си дом в Хума, Луизиана, за да разследва смъртоносен блатен вирус. Аби изненадващо се сближава с учения Алек Холанд, но трагедия ги разделя и отнема живота му. Когато могъщи сили превземат Хума, за да се възползват от загадъчните свойства на блатото, Аби установява, че то крие невероятни и ужасяващи тайни. И може би мъжът, който може да се окаже любовта на живота ѝ, не е съвсем мъртъв…

На първата снимка виждаме Уайзман на „урок по анатомия“ в компанията на Анди Бийн в ролята на д-р Алек Холанд и Кристал Рийд като Аби Аркейн, а видеото ни отвежда в блатото, което има доста важна роля в историята.


View this post on Instagram

Anatomy Class with @andybeanofficial and @crystalmreed

A post shared by Len Wiseman (@lenwiseman) on


View this post on Instagram

@pedroluque always adding a spot of romance to the occasion

A post shared by Len Wiseman (@lenwiseman) on

На този етап няма какво да коментираме, не сме виждали достатъчно неща от сериала, а и още не сме гледали нищо от продукциите на DC Universe (то реално само „Titans“ е дебютирал – „Doom Patrol“, към който имаме малък интерес, и „Stargirl“, както и анимационните поредици „Young Justice: Outsiders“ и „Harley Quinn“ тепърва предстоят) и не знаем какво да очакваме като качество и възрастова насоченост, но като фенове на „Swamp Thing“ със сигурност ще му дадем шанс – поне на първите 4-5 епизода.

Освен споменатите по-горе Анди Бийн и Кристал Рийд, както и Вирджиния Мадсън в ролята на Мария Съдърланд, за която писахме последно, актьорският състав на „Swamp Thing“ включва Дерек Миърс като Swamp Thing (Нещото от блатото все още ни звучи нелепо), Кевин Дюранд като злодея Джейсън Уудтру/Floronic Man, Уил Патън като Ейвъри Съдърланд, Дженифър Бийл като шериф Лусила Кейбъл, Хендерсън Уейд като Мат Кейбъл, Иън Зайринг като Даниел Касиди, Мария Стен като Лиз Тремейн и Джерил Прескот като мадам Ксанаду.

Сценаристи и шоурънъри на сериала са Марк Верхайден („Constantine“, „Daredevil“) и Гари Дауберман („То“), а режисьор е Лен Уайзман („Умирай трудно 4“, „Подземен свят“, „Зов за завръщане“). Изпълнителен продуцент е Джеймс Уан, наравно с двамата сценаристи и своя партньор от Atomic Monster Майкъл Клиър. Ко-продуцент е Роб Хакет.

Премиерата на „Swamp Thing“ се очаква през 2019 по стрийминг платформата DC Universe.

Лен Уайзман на снимачната площадка на „Swamp Thing“.
Лен Уайзман на снимачната площадка на „Swamp Thing“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *