deadwood-20181221

Подаръците са част от еуфоричната празнична атмосфера, която завладява хората по традиция в края на всяка година. HBO също се включват с дар за почитателите на „Deadwood”, които (не)търпеливо чакаха толкова много време за сбъдване на мечтата им. Знаем – по филма се работи, но сега чрез EW получаваме и истинско потвърждение – официални снимки. Сценарист отново е легендарния Дейвид Милч (със сътрудничеството на Ник Пизолато), а режисьор на филма е Даниел Минахан.

В „Deadwood” незабравимите герои от едноименната поредица се завръщат отново след десет години, за да отпразнуват държавността в Южна Дакота. Стари вражди се събуждат с нова сила, приятелства и връзки се подлагат на проверка, забравени рани се отварят отново и всички трябва да се справят с неизбежните промени, които носят модерните времена…

Споделяме лекото си разочарование, че на публиката са отпуснати само две снимчици – можеше да помислят с по-топло чувство за феновете, но все пак и това е жест. Тимъти Олифант е издържан изцяло в синьо-сивата гама на фона на шерифската табела, а Иън Макшейн отново доказва, че времето може да мине и покрай него, ако той пожелае – неговият Ал Суеренген изглежда непроменен.

deadwood-movie-ian-mcshane-20181221 deadwood-movie-timothy-olyphant-ew

Напомняме, че преди повече от десетилетие, след три сезона и осем награди „Еми”, „Deadwood” беше „финализиран” доста неочаквано като поредица, а неговият автор Милч не изостави идеята да приключи историята в пълнометражен филм. Дали ще се окаже един или – според първоначалните му идеи – ще са нужни два, това тепърва предстои да разберем. Може би е разумно да се появи на екран сюжетът, по който се работи в момента – и после да се правят изводи и прогнози за бъдещето.

За щастие на феновете на „Deadwood”, много голяма част от познатите герои се завръщат на екран. Ролите са разпределени между Иън Макшейн (Ал Суеренген), Тимъти Олифант (Сет Бълок), Моли Паркър (Алма Елсуърт), Паула Малкъмсън (Трикси), Джон Хоукс (Сол Стар), Анна Гън (Марта Бълок), Дейтън Кали (Чарли Утър), Брад Дуриф (Док Кокран), Робин Уейгърт („Бедствието” Джейн Канъри), Уилям Сандерсън (И. Б. Фарнъм), Ким Дикенс (Джани Стъбс) и Джералд МакРейни (Джордж Хърст), включва се и Джейд Петиджон като Каролин.

Премиерата се очаква през 2019 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *