Мина известно време, в което не са ни/сме се занимавали с „Bond 25“, но това не означава, че Броколи, Крейг и компания не действат активно по поредната част на най-дълговечния „сериал” в световната киноистория. След като си избраха режисьор – решението за Кари Фукунага много ни радва! – и в подготовка за стартиране на снимките през март 2019, вече си е редно да започнат уточненията кого ще видим в бъдещия филм.

За да няма чуденки относно „задължителните” традиционни персонажи, Кари Фукунага споделя, че актьорите от „Спектър” Рейф Файнс, Бен Уишоу и Наоми Харис ще влязат отново в ролите на M, Q и Мънипени, а също и Леа Сейду – информацията е част от интервю на режисьора пред Daily Mail:

Едни от най-добрите актьори в света са ангажирани в поредицата. Защо да не искам най-добрите да се завърнат отново?!

Всички с основание могат да се изненадат, защото „завръщане” на момиче на Бонд от един филм в друг до момента не съществува. При все това се очаква доктор Маделин Суон да се появи отново и да бъде продължена романтичната драматичност в отношенията й с Джеймс Бонд.

Докато си фантазираме кого още би избрал Фукунага за попълване на палитрата от образи, които неизбежно са част от „схемите” около прочутия агент 007, обръщаме внимание на факта, че сценарият е дело на Нийл Първис и Робърт Уейд, като отново режисьорът уточнява как все още имат работа по завършването му. Надяваме се това да стане скоро и най-сетне да се избере най-подходящото име на филма, че тази 25-ца (вече) ни боде очите…

Известно е, че датата за готовност на филма неизбежно беше преместена след оттеглянето на Дани Бойл от работата по проекта – наложи се още една „изневяра” на традицията за ноемврийска премиера, като изборът (по)падна на 14 февруари 2020.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Огромна грешка на Броколи, че отхвърлиха Дани Бойл,определено щеше да разчупи канона, да
    предложи нещо запомнящо се,не стереотипно.

  2. Бойл може би щеше да направи нещо смислено, но пък напоследък снима страшни глупости, така че знае ли човек… докато Фукунага вдъхва много надежди 🙂