тарън еджертън
Тарън Еджертън

Наскоро официално разбрахме, че Матю Вон подготвя трети филм в поредицата „Kingsman” и се чудехме как ще се впишат в обявената премиерна дата след година от сега. Сега разбираме, че може би по това се работи от доста повече време, отколкото предполагахме, тъй като изглежда, че третата част ще бъде предистория. Защото нямаме достатъчно от тези.

По всичко личи, че „Kingsman 3” ще разкаже историята на супер-секретната шпионска организация в периода в началото на ХХ век. Това обяснява и последното интервю на Тарън Еджертън за Yahoo! Movies, в което той обяви, че няма да се завърне за третия филм. Актьорът набляга на това, че това не значи, че сме видяли героя му Егзи за последно – напротив, той смята, че ще се завърне във вселената, просто следваща глава в историята няма да включва героя му. Той добавя, че с Матю Вон са в чудесни отношения и ще работят отново заедно, просто не по този филм.

Както споменахме, „Kingsman 3” ще бъде разположен в началото на ХХ век, ще представи нов герой в тийнейджърска възраст – Конрад, който иска да се бие в Първата световна война, както и нов възрастен герой, за който се спекулира, че ще бъде поет от Рейф Файнс. Това, че сюжетът няма да следва вече установената времева линия ни носи противоречиви емоции. От една страна „Kingsman: Златният кръг” беше продължение, което далеч не удовлетвори очакванията, поставени от първия филм. От друга страна обаче това може да предостави на Вон свободата да разкаже напълно нова история в този свят, която да възвърне живеца на поредицата. Надяваме се наистина да става дума за нова история обаче, а не огледално отражение на вече преминатия път – младо момче с остра нужда от бащинска фигура намира мастър-шпионин, който го учи на бойни изкуства и маниери. Гледали сме го този филм вече. Буквално.

Всичко, което знаем засега, подсказва, че всъщност никоя от познатите физиономии няма да се завърне за третия филм. Хари (Колин Фърт), колкото и да беше могъщ и невероятен, не останахме с впечатление да е бил на 100 години. Така че ще се ослушваме за още новини и за това дали премиерната дата ще се измести от засега обявената – 8 ноември 2019 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Малко почивка на героя ще ни дойде добре, а и смяната на сетинг-а и главните лица също ще е глътка свеж въздух. Дано Вон не прекали и този път с простотиите.