91Mypm4xFyL

Всички звезди са се подредили в правилна конфигурация, боговете са умилостивени, картите са изтеглени – HBO съобщава, че снимките на пълнометражния филм „Deadwood” са започнали и оригиналният актьорски екип е налице. Създателят на легендарната поредица, прекратила съществуването си на малкия екран преди повече от десетилетие, Дейвид Милч е автор на сценария, режисира Даниел Минахан.

Ролите са разпределени между актьорите, които феновете добре познават – Иън Макшейн (Ал Суеренген), Тимъти Олифант (Сет Бълок), Моли Паркър (Алма Елсуърт), Паула Малкъмсън (Трикси), Джон Хоукс (Сол Стар), Анна Гън (Марта Бълок), Дейтън Кали (Чарли Утър), Брад Дуриф (Док Кокран), Робин Уейгърт („Бедствието” Джейн Канъри), Уилям Сандерсън (И. Б. Фарнъм), Ким Дикенс (Джани Стъбс) и Джералд МакРейни (Джордж Хърст), включва е и Джейд Петиджон като Каролин.

Предлагаме на вашето внимание и миниатюния намек какво точно може да очакваме от филма:

Незабравимите герои от поредицата се завръщат отново след десет години, за да отразнуват държавността в Южна Дакота. Стари вражди се събуждат с нова сила, приятелства и връзки се подлагат на проверка, забравени рани се отварят отново и всички трябва да се справят с неизбежните промени, които носят модерните времена…

Известно е, че след приключването на оригиналната поредица Дейвид Милч предлага варианти, в които да се финализира по-естествено историята – след тях е и опция за пълнометражен филм, но за първи път се чу нещо по развитието около тази идея преди две години – дотогава всички фенове бяха в неведение за намеренията на компанията. НВО най-накрая направиха нужните усилия, и това лято поднесоха добрата новина, че са успели да „напаснат графиците на актьорите” (сякаш това е било причината за не-правенето на Deadwood-филм до момента…).

Единственото, което можем да сторим на този етап, е да се надяваме, че нищо няма да попречи на целия творчески екип да си свърши подобаващо прекрасно работата (знаем, че това ще е така!), за да можем, заедно с хилядите почитатели на „Deadwood” в цял свят, да дочакаме финалната глава от историята…

cq5dam.web.1200.675

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Супер, сега остава да се хванат и да направят нещо подобно с „Карнавал“, цена няма да имат.

  2. Ако подобно нещо се случи с „Карнавал“, ще вдигна ебати банкета.