В края на тази седмица по Netflix е премиерата на „Cam“ – най-новият проект на майсторите на успешни нискобюджетни хоръри Blumhouse (само преди месец те за пореден път се позлатиха с успеха на „Хелоуин“), който беше представен на няколко фестивала, сред които Лондон, Fantastic Fest и Fantasia Film Festival, където режисьорът на филма Даниел Голдхабър спечели награда за най-добър дебют.

Cam“ е психологически трилър с хорър елементи, който ни отвежда в света на webcam порното, където в своите лични канали млади момичета провеждат частни еротични сесии за своите клиенти. Едно от тези момичета е Алис, която прави всичко възможно да повиши рейтинга на своя канал. Един ден обаче Алис не успява да влезе в акаунта си и открива, че той се използва от друго момиче, което изглежда като нейно пълно копие и привидно не се съобразява с никакви правила или граници…

Не изглежда като най-оригиналното нещо, което сме виждали, но реакциите към филма  (както личи и от трейлъра, използващ доста цитати) са преобладаващо положителни и сме склонни да му хвърлим едно око. Пък и сме любопитни да разберем какво е естеството на мистерията. Отзивите са, че сюжетът предлага доста обрати и финалът е любопитен, мака и да му липсва дълбочина.

Вижте и един „weird“ плакат.

cam-poster-20181112

Режисьор на „Cam“ е Даниел Голдхабър, а сценарият е дело на Иса Мацей. В ролите са Маделин Бруър, Пач Дара, Мелора Уолтърс, Девин Друид, Имани Хаким, Майкъл Демпси, Флориа Диас и др.

Премиерата е 16 ноември по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments