Дойде ред и на първия поглед към една нова фентъзи поредица, която се очаква отдавна с интерес най-вече от геймърите и почитателите на „Вещерът” („The Witcher”) на полския автор Анджей Сапковски. Сравнително отскоро към тази група фенове се включиха и всички, които припадат по Хенри Кавил, защото именно той пое ролята на Гералд от Ривия. Въпреки съмненията относно правилния избор на актьор за главната роля, геймърската страст на Кавил поне ще гарантира пълната отдаденост на каузата от страна на бившия Супермен.

А ето и как изглежда „Белия Вълк”.

Не сме сигурни дали нямаше да е по-добре да бяха показали само снимка?! Кавил и без друго си изглежда като нарисуван на плакат, можеха поне в началото да ни спестят нещо, което напомня манекенски поглед (я, красив ли съм с този полупрофил?) и леко маниерното отпиване от плоското шишенце. Съзнаваме, че това е най-вероятно тестова визия, която е снимана именно с цел промоция, и много би ни се искало да не се бъзикаме с Кавил, но позата, която демонстрира, просто си го изисква… Краткото видео бе пуснато в Twitter акаунта на Netflix, може да бъде открито и в Instagram акаунта на актьора и все още има (подозрително) сравнително малко „лайк”-ове – една трета от вниманието, с което беше удостоен двусмисления пост за бъдещето на ролята на Супермен.

Помните, преди година Variety споделиха, че Лорън Шмид Хисрич е ангажирана с екранизацията на „Вещерът: Кръвта на елфите”. Хисрич има опит като сценарист и продуцент по „The Defenders”, „Daredevil”, така че би трябвало да се справи и с този фантастичен сюжет. Режисьори на епизодите са Алик Сакхаров, Алекс Гарсия Лопес и Шарлот Брандсторм. Ето и част от актьорския екип, който ще се присъедини към Кавил – Фрея Алън („The War of the Worlds”), Ания Шалотра („The ABC Murders”), Джоди Мей („Игра на тронове”), Адам Леви, Мили Брейди, Ларс Микелсен, Анна Шафър и много други.

Първите истории на Анджей Сапковски от света на „Вещерът”се появяват през 1986 година в списание „Фантастика” (Полша), след което са издадени три сборника с разкази и пет романа. Големият интерес към поредицата всъщност се дължи преди всичко на игрите „The Witcher”, разработени от CD Projekt Red. Преди няколко седмици авторът на „Вещерът” е изпратил писмо към компанията, с което предявява претенции да му бъдат изплатени 16 милиона долара за неговите авторски права!

Вещерът” („The Witcher”) се снима в момента в Унгария, плановете са всеки от осемте епизода да бъде с продължителност от един час. Предстои още толкова много работа, че надали ще видим дебюта на първи сезон преди началото на 2020.

the-witcher-game-image-20181101

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Pussyface

    Дано към края на сезона, малко по-грубоват и очукан да го направят…..

  2. Като не ни слушат нас от интернеда и не взеха Мадс Микелсен, така ще е сега с тая ман’кенка

  3. Не е трагично, но тая перука се набива на очи веднага. Ако го бяха направили малко по-грубоват както Ридик казва по-горе и да имаше леко мръсотия по лицето може би нямаше да разсейва така. Няма да бързам със заключенията докато не го видим в действие – кой знае още колко ще го пудрят по време на снимките и в пост-продукция…

  4. Кавил е готин пич и като мъж и като актьор, но просто изглежда нелепо. Вин Дизел и Микелсен ще изглеждат 100 пъти по добре…

  5. За пръв път да съм съгласен със Svetly. Кавил е доста захаросан, но в „Мъжът от U.N.C.L.E.“ на Гай Ричи е незаменим. За мен това е най-добрата му роля досега!