Остават по-малко от две седмици до третия сезон на „Daredevil”, за който нескрито се вълнуваме от първите промоционални кадри. Сега вече на финалната права Netflix пускат вече пълен трейлър, който предполагаме, че ще бъде и последният – те обикновено не прекаляват с този тип промоция.

Трейлър е доста по-фокусиран върху представянето на основните сюжетни линии в трети сезон, за разлика от досегашните тийзъри, които разчитаха основно на представяне на тон и визуално усещане. Тук вече виждаме ясно каква поне ще бъде завръзката на основния сюжет – Мат Мърдок вече не вярва в закона и тръгва по доста по-тъмен и насилствен път, което пък идеално устройва завръщащия се велик злодей от първи сезон Уилсън Фиск (Винсент Д’Онофрио). Така наречения Кингпин е пуснат от затвора и решава да се представя като информатор на ФБР и филантропист, фокусиран върху подобряването на квартала Хелс Кичън и ще настройва общественото мнение срещу Деърдевил, като го представя като опасен насилник и истинския враг на народа. Освен това се появява и друг човек с костюм на Деърдевил. Вижте трейлъра:

За огромна наша радост виждаме и поредната „коридорна бойна сцена”, с които „Daredevil” стана известен още от първия си сезон и които продължават да надминават очаквания с екшън хореографията си във всеки следващ.

Други малки подробности, които наскоро научихме от статия на Collider, също ни грабват вниманието. Третият сезон ще се фокусира върху изпълненото с насилие минало на Карън (Дебора Ан Уол), която продължава да си бута репортерския нос във всяка една опасност. Ще бъде показана и семейната история на Фоги (Елдън Хенсън), който премина от добричкият смотан най-добър приятел на Мат Мърдок в самоуверен и успешен нюйоркски адвокат, който за последно видяхме да оправя проблемите на Люк Кейдж в неговия втори сезон. С интерес разбираме и, че към каста се присъединява Джоан Уоли като сестра Маги, монахиня, която е била част от живота на Мат като сирак, а сега се завръща да го съветва духовно. Смятаме, че това би могло да бъде една изключително интересна динамика, предвид кризата на вярата, през която Мърдок преминава.

Новият шоурънър на трети сезон Ерик Олесон е написал оригинална история, която не е адаптация на нито един излизал вече комикс или графичен роман. Това обещава да донесе изненади дори и за най-запознатите с оригиналния материал. Ето го и официалният синопсис на трети сезон:

„След като изчезва за месеци, Мат Мърдок (Чарли Кокс) се появява отново като разбит мъж, който поставя под въпрос бъдещето си, както като адвокат Матю Мърдок, така и като отмъстителя Деърдевил. Но когато заклетият му враг Уилсън Фиск е освободен от затвора, Мат трябва да избере между това да се крие от света или да възприеме съдбата си на герой”.

Прибавяме по-долу и три нови снимки. Третият сезон на „Daredevil” ще бъде пуснат целия в Netflix на 19 октомври.

daredevil-season-3-charlie-cox-2 daredevil-season-3-image-charlie-cox-3 daredevil-season-3-charlie-cox-deborah-ann-woll-2

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Нямам нерви да изгледам всички сериали от франчайза, иначе Деърдевъл специално е доста найс.