Точно месец преди премиерата е време за нов поглед към очаквания с голямо нетърпение мини-сериал от шест части „Малката барабанчица“ („The Little Drummer Girl“), който е екранизация на известния едноименен роман на Джон льо Каре и бележи телевизионния дебют на страхотния Парк Чан-Уук („Oldboy“, „Thirst“, „Stoker“, „Слугинята“).

Действието на „Малката барабанчица“ се развива в края на 70-те и разказва историята на американската актриса Чарли (Флорънс Пю ), която на почивка в Гърция завързва любовна връзка с мистериозен непознат, чиито намерения обаче се далеч от романтични. Мъжът се нарича Бекър (Александър Скарсгард) и е израелски агент, който я оплита в сложен план с изключително високи залози, оркестриран от носещия тежко бреме на плещите си майстор шпионин Курц (Майкъл Шанън). Чарли трябва да изиграе приятелка на брата на атентатор, убил израелски дипломат и неговото семейство, за да може той да бъде подмамен и ликвидиран. Чарли не знае докъде трябва да стигне в своето превъплъщение и доколко трябва да се откаже от себе си.

Новата реклама, представена от ВВС, е кратичка, но предвид факта, че и нещата, които сме виждали до момента, не са кой знае колко много, определено помага за доизграждане на впечатленията и очакванията ни за сериала. Вижте.

Определено това промо ни хареса повече от предишното, въпреки че не предлага толкова много информация. Допада ни като атмосфера и ритъм, което, няма как да не признаем, се дължи в голяма степен на „Running Up That Hill“ на Placebo. Не много изненадващо, предвид присъствието на Парк Чан-Уук (Чан-Ук Пак) и литературната основа на  Льо Каре, ранните отзиви за „Малката барабанчица“ са изключително положителни, което само засилва и без това голямото ни нетърпение.

Малката барабанчица“ („The Little Drummer Girl“) е финансиран от The Ink Factory с партньорството на 127 Wall и се копродуцира от BBC и AMC, които са отговорни за „The Night Manager“, отново екранизация по Льо Каре. Продуцент е Лора Хейстингс-Смит („Хауърдс Енд“, „Макбет“), а Саймън и Стивън Корнел са изпълнителни продуценти наравно с Джон льо Каре, Мона Куреши, Джо Тсаи, Артър Уанг и Уонджо Юнг.

Малката барабанчица“ ще дебютира на 19 ноември с два епизода, а останалите четири ще бъдат показани (отново по два накуп) съответно на 20 и 21 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *