When you die, you die, нали? Да, ама не и когато става дума за филм на ужасите и подобна реплика е казана гласно – тогава едва ли може да има по-невярно твърдение. Точно такъв е случаят в представения от Sony и Screen Gems трейлър на свръхестествения хорър „The Possession of Hannah Grace“ на родения в Холандия  Дидерик ван Ройен („Taped“, „Daglicht“).

Филмът разказва за младата Меган Рийд (Шей Мичъл), която се опитва да превъзмогне лична драма, като започва да работи нощна смяна в моргата. Желанието ѝ да намери спокойствие обаче, така да се каже, отива по дяволите, след като медицински служител докарва обезобразен труп на момиче на име Хана Грейс, което е умряло по време на екзорсисъм, извършен от семейството ѝ. Останала сама с тялото в мрачните подземни коридори на моргата, Меган е връхлетяна от ужасяващи видения и започва да вярва, че е станала цел на злата демонична сила, обладала Хана…

Какво може да очаквате от „The Possession of Hannah Grace“ ще добиете представа от първия трейлър. Вижте.

Изглежда като голяма част от конвейерните, не особено вдъхновени, тъпкани с „jump scares”, нискобюджетни хоръри, които ни заливат последните години, благодарение на факта, че повечето от тях докарват прилична печалба. Като изключим доста хубавата Шей Мичъл, нищо в „The Possession of Hannah Grace“ не ни грабва особено, но вероятно ще му хвърлим око, тъй като, ако ни позволите една груба аналогия с това, че като умреш в такива филми, не си наистина умрял, и ние се завръщаме към жанра, въпреки че се случва да умрем от тъпотия – последният път, когато ни се случи, беше с „Монахинята“, който ни причини наистина болезнена мозъчна смърт.

Вижте и един постер, който също е строго в калъпа.

плакат

Режисьор на „The Possession of Hannah Grace“ е Дидерик ван Ройен („Taped“, „Daglicht“), по сценарий на Брайън Сиви („Boogeyman 2“, „Scream: The TV Series“). В ролите са Шей Мичъл, Стана Катич, Грей Деймън, Кърби Джонсън, Лоуис Хертъм, Лекси Рот и др.

Премиерата е 30 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *