We are passengers on boats slowly sinking…

Какво се получава, когато двама носители на „Оскар“ решат да си разменят шеговити реплики, понеже са харесали много сценария на Чък Лори, един от създателите на „The Big Bang Theory” и „Двама мъже и половина”?! Кеф! Искрено се надяваме така, както са се забавлявали Майкъл Дъглас и Алън Аркин по време на снимките на „The Kominsky Method”, историята да се окаже смешна и вълнуваща и за зрителите.

От трейлъра оставаме с впечатление, че Netflix разчитат на професионализма на двамата легендарни актьори в главните роли и на чаровния сарказъм, който демонстрират героите им.

https://www.youtube.com/watch?v=TjuOTlf5Jb0

Half your age is still an old woman…

Слънцето все още не е на път да залезе за известния някога Санди Комински и неговия дългогодишен агент Норман Нюландър. Дъглас и Аркин са в ролите на двама приятели, за които е трудно да си признаят, че не могат един без друг и се опитват да се справят с неизбежните трудности в живота, особено след навлизането в „преклонната” възраст, като това не им пречи да продължават да търсят смисъла му…

Изпълнен с емоции и хумор, „The Kominsky Method” е поредица от осем епизода, всеки с продължителност 30 минути, дело на ветерана в ТВ-индустрията Чък Лори, многократно номиниран за наградата „Еми” сценарист и продуцент. Към Майкъл Дъглас и Алън Аркин се присъединяват още сериозни имена като Джей Лено, Пати ЛаБел, Лиза Еделстайн, Емили Осмънт, Греъм Роджърс, Ан-Маргарет, Ашли ЛаТорп, Дани ДеВито и др.

плакат

The Kominsky Method” ще се появи в стрийминг платформата Netflix на 16 ноември 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *