Тайка Уайтити и Крис Хемсуърт

Behold! Уважаеми почитатели на киното, новините за вселената Star Wars продължават, колкото и невероятно да е това (никога, ама никога не сме си мислили, че ще доживеем да кажем тези думи със сериозна доза сарказъм…)!

След като половин година не чухме нищо за игралния телевизионен сериал, подготвян от Disney, явно дойде време за първи поглед към него – или по-скоро към новия наемен войник, който се появява след историите на Джанго и Боба Фет и когото сюжетът ще проследява в различните краища на галактиката. Поне така обещават кака Катлийн и вечно ентусиазираният фен на Star Wars – Джон Фавро, който влиза в ролята на сценарист и изпълнителен продуцент на подготвяната поредица.

the-mandalorian

Интересна е комбинацията от личности в режисьорското екипче на „The Mandalorian“ (това ще е заглавието на сериала) – за първия епизод отговорност ще понесе Дейв Филони (познат от работата си по „Star Wars Rebels“ и „Star Wars: The Clone Wars“), нооо… за радост на всички, които разбират поне малко от кино, режисьор някой от следващите епизоди ще бъде и шантавият ни любимец Тайка Уайтити. В групата попадат и Дебора Чоу („Jessica Jones“, „Better Call Saul“), Рик Фамуява („Dope“), както и Брайс Далас Хауърд (поналялата се румена щерка на Рон Хауърд). Ето какво гласи официалният синопсис:

Събитията в „The Mandalorian“ се случват след падането на Империята и преди появата на Първия Ред. Поредицата проследява трудностите по пътя на един самотен войник в покрайнините на галактиката, далеч извън територията на Новата Република…

Да споделим, че сме супер скептични – ще бъде твърде меко изказване. Единственото име, което предизвиква ентусиазъм и „запалва“ някаква надежда, е Уайтити – няма да се повтаряме защо, наясно сте с творческия му път до момента, притежава огромен потенциал за реализиране на нетрадиционни идеи и сме му сериозни фенове. Очаква се „The Mandalorian“ да се появи в стрийминг-канала на Disney, където ще трябва да се конкурира за публика с поредици за: а) любимия бог на пакостите Локи, начело с Том Хидълстън, б) Scarlet Witch на Елизабет Олсън, в) света на „Таласъми ООД“, г) игрална версия на „Lady and the Tramp“ и д) коледния филм на Ана Кендрик „Noelle“. Както се казва, bon chance! (You gonna need it!)

Джон Фавро
Джон Фавро
Брайс Далас Хауърд
Брайс Далас Хауърд

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Това ще е боза, каквато е всяка продукция с това име. Съжалявам, Svetly, но това е истината!

    1. „Да споделим, че сме супер скептични – ще бъде твърде меко изказване“ >>> нима не „прозира“ същото мнение?!

    2. Светли той май се те задиря тоя Наум, ъх :D? Ако двамата не сте обвързани може, да си чукнете нЕкоя срещичка ала-бала, та да видите дали ще ви се получи :P.